Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duddkddksksiws

Co dobre na trądzik?

Polecane posty

Gość duddkddksksiws

Co może być dobre na trądzik na twarzy i na rękach ??? Czy SUDOCREM jest dobry i ile razy w tygodniu się go stosuje ?

Gość gość
to zależy od tego jaki masz rodzaj trądziku i czym jest on spowodowany...na pewno musisz starannie dbać o skórę tonik oczyszczająco antybakteryjny rano i wieczorem, krem dobrany do twojej skóry na co dzień, krem na noc, krem-maść-żel leczniczy i może suplement diety

Gość gość
dobry jest żel do mycia twarzy IWOSTIN i żel do twarzy na noc DUAC ale on jest na receptę.

Gość prawictwo pospolite123
nalezy myć twarz wylacznie zimna wodą .. ciepła , pobudza komórki do produkcji łoju .

Gość gość
brevoxyl, on leczy trądzik. Na poczatku trzeba nakładac najpierw krem nawilżajacy, pózniej praktycznie krost nie ma

Gość Sylwia Krukiewicz
Problemy z cerą to dość wstydliwy temat, szczególnie u mnie okropnie to wyglądało;/ Próbowałam przeróżnych metod walczenia z tym. W końcu znalazłam na to sposób, mama kupiła mi tabletki specjalnie sprowadzane ze Stanów o nazwie IQface. Moje problemy skórne w końcu się skończyły:) Niby to tylko cera ale odzyskanie pięknej cery dało mi dużo szczęścia:)

Gość Koniczynka27
na trądzik najlepiej pić dużo ziół jak bratek, figura detox, bo ogólnie oczyszczają, mi bardzo pomagają, bo też mam ten problem, przestałam jeść słodycze i fast foody, bo cera wygląda tak jak w środku działa organizm, jeśli jest zanieczyszczony to i skóra będzie, kiedyś jeszcze brałam tabletki drożdżowe

Przede wszystkim powinnaś pomyśleć nad zmianą diety.gdy chorowałam dość poważnie moja cera była szara,zmęczona i często miałam "kaszę"na buzi.Jesteś tym,co jesz.Dodatkowo pij dużo wody mineralnej,nie przesuszaj buzi bo będzie dużo gorzej.Dbaj o higienę pościeli,telefonów itp bo zgromadzone bakterie również mogą powodować wypryski.Super jest również maseczka z drożdży i z aspiryny :)