Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

romandoom

dlaczego kobiety patrza tylko na pieniadze, wszystko inne schodzi na dalszy plan

Polecane posty

nawet jakby ja taki przy kasie po ryju prał. to i tak z takim bedzie. scierwa bez godnosci

Ponieważ 90% z nich to niezaradne fajtłapy, które nie potrafią same się utrzymać i liczą na to, że facet zrobi to za nie. I żeby nie było, ja jestem kobietą, tą zaradną z 10% kobiet, którym forsa faceta do życia potrzebna nie jest.

Gość ona ona ona ona........
A dlaczego faceci patrzą tylko na wygląd? Kobieta może nie gotować, nie zajmować się domem, nie potrafić się dobrze wysłowić, ale jak jest "fajna d**a" to każdy na nią poleci...a i jeszcze jak się okaże, że jest dobra w łóżku i daje na każde zawołanie, to faceta szybko usidli..

po czesci to zrozumiale bo zadna by nie chciala goscia bez kasy, ale zeby stawiac to ponad wszystko? nawet jak bedzie z aparycji kims pokroju jarka k karlowatego, starego pryka, seryjnego pedofila, to i tak bedzie za nim sikac

owszem, zgodzę się, że faceci często patrzą na wygląd, ale po to, żeby panienkę przelecieć za młodu, a nie po to, żeby z nią zostać. Wnioskuję po tym na jakie panienki niby lecieli, a z jakimi się hajtnęli ;)

Gość gość
ja jestem kobietą, tą zaradną z 10% kobiet," x x co za skromnosc:D

Gość gość
ona ona ona ona........ A dlaczego faceci patrzą tylko na wygląd? fffffffffffffffffff A na co mają patrzeć jak większość kobiet stosuje technikę stoję i czekam. Kobiety stoją nic nie robią i czekają aż książę zagada. Jak kobieta stoi i czeka to nic innego jak wygląd nie ma prawa zobaczyć facet.