Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowanyyy

Już sam nie wiem co robić. pomóżcie

Polecane posty

Gość zdołowanyyy

A wiec tak. niedawno poznalem fajna dziewczyne. widywalem ja w drodze do pracy i postanowilem zagadac. i tu juz pierwsza wtopa, nie mialem na tyle odwagi wiec napisalem do niej na fb. ku mojemu zdziwieniu zaczela ze mna pisac i rozmawiac na skype. okazalo sie ze (na moje oko) ma fajny charakter, nie jest jakas pusta lalą. po kilkunastu godzinach rozmow i pisania spotkalismy sie w drodze do pracy i po pracy na chwile. tych spotkan bylo moze z 5-6 takich do 20 min. no i sie stalo, zauroczylem sie i zaczelo mi zalezec na czyms wiecej. i tu nastal dramat. okazalo sie ze nie ja jeden ją podrywam, sama mi to powiedziala. wiec zeby udowodnic jej ze mi na niej zalezy (co juz jej powiedzialem, ze bardzo mi na niej zalezy i na tym zeby lepiej sie poznac), zaprosilem ja na kolacje, do kina, tu i tam. ale nigdy nie ma dla mnie czasu (dodam ze oboje pracujemy od 7.00 do 15:00 a popoludnia i weekendy mamy wolne). nawet dla kolegow ma czas a dla mnie nie, ale jak jej powtarzam ze mi zalezy, nic nie odpowiada. to juz zaczyna sie robic meczace. nie wiem co sobie w tej glowie uklada i mysli. czemu tak sie dzieje ze jak dziewczyna spotka faceta ktory duzo by dla niej zrobil i poswiecil, nie potrafi tego dostrzec albo docenic? dodam ze mam 26 lat a ona 24 wiec dziecmi nke jestesmy i przynajmniej ja mysle o czyms powaznym. moze ktos doradzi co zrobic w tej sytuacji? i proszę o normalne odpowiedzi.

Gość gość
Nie podobasz jej sie, widzi w tobie kumpla i nic wiecej

Gość gość
Ona po prostu uważa Cię za kolegę,a to że z Tobą chętnie rozmawia nic nie znaczy,po prostu lubi z Tobą porozmawiać.

Gość zdołowanyyy
moze i tak a moze za szybko wyskoczylem z tym ze mi zalezy i teraz wie ze moze sobie na duzo pozwolic ? moze zaczac ja traktowac tak samo jak ona mnie, moze jak mi przestanie zalezec to wtedy jej zacznie ?

Gość gość
hahahaaaha:D

Gość gość
Jak by jej zależało,to nie bawiła by sie w gierki.

Gość gość
Zacznij traktować ją tak samo ja ona Ciebie, jak po jakims czasie bedzie bez zmian i nie zaiskrzy to chyba nie ma co sobie zawracac glowy !

Gość Luiza i paula
Tak, ww. gość ma rację, ale równolegle zadbaj o swój wizerunek na arenie Waszej miejscowości: demonstracja sylwetki Adonisa, opalenizny i sprawności fiz. na basenie, gra na gitarze i wokal, gra w klubie piłkarskim etc. Same marzenia i namolność na c**j się zda. 🖐️

Gość zdołowanyyy
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę dwudziestoszóstą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.👄

Gość gość
Taak. I nie zapomnij kilka razy pokazać się skuty w kajdanki w eskorcie poicjiantów z prewencji. To jest nawet lepsze niż jazda na rolkach w dziurawych bokserkach na placu przed kościołem w niedzielne południe

Witam Słuchaj tutaj poznałem bardzo dużo osób i tak samo jak Ty rozmawiałem z nimi.Czy to oznacza ,ze już mają być ze mna w bliższym kontakcie??Dziewczę hoze jest dojrzała i chce Cię poznać z najlepszej i najgorszej strony.Nie zawsze sie układa jak człek jest nieco zdołowany a jak zauroczony.Aby temu podołać musisz większa uwagę zwrócić do niej tylko dyskretnie i bez nachalności.Wyobraż sobie ,ze Ciebie kobieta tak molestuje ,przyjemnie by Ci było?Poznasz ja całkowicie to się zorientujesz a poza tym Kobieta zmienną jest nie należy ja rozumieć tylko przyjmować taka jaka jest.Oczywiście taka dygresja zartobliwa nie ma reguły.Troche cierpliwosci przecież chcesz z nia do końcas życia być to musisz byc wyrozumiały.

Poczytaj moją stopkę ,przeanalizuj i wyciagnij wnioski.Tylko bez pochopności.:classic_cool: Życzę Ci abyś zapoznał te Twoja"ukochaną":classic_cool:

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa.

Gość Rescator555
A niedlugo polowe pokoloruje na czerwono i bede chodzil na demonstracje PiS z gola d**a!