Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta148

Mój facet zrobił mi wojne o nic!

Polecane posty

Gość Marta148

Witam. Powiedzcie mi panowie jak to z wami jest. Robicie swoim kobietą wojnę o nic i wmawiacie im że flirtują z innymi na portalach społecznościowych. Miałam wczoraj taka sytuację i nie wiem czy on mnie sprawdza w każdym razie ja nic złego nie zrobiłam a on twierdzi że podszywal sie pod kogoś innego i że mu odpisałam ale nikomu nie pisałam. Dziwne to jest i nie wiem o co tak naprawdę chodzi. Co o tym sadzicie?

Gość gość
rzuc go

Gość Marta148
No tylko węzły naprawdę to dopiero początek związku i go kocham. Może to dlatego że jest dużo starszy i czuje się zagrożony?

To jest pierwszy objaw, że Cię zdradza. Nie jest Ciebie wart. Ja bym go rzuciła, i znalałza sobie faceta wartościowego. Naprawdę nie warto być z takim człowiekiem, bo im dłużej z nim będziesz, to będzie jeszcze gorzej.

Gość marcyska24
albo ma problem ze sobą i to duży... albo Ci nie ufa, a to juz może być początek końca. Wybierzcie się na terapie dla par, może tam sie otworzy i powie o co chodzi, ja znam poradnie we Wrocławiu http://psycholog-ms.pl/. Maja specjalistów i przyjazną poradnie.