Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania ankowska

dobry aparat fotograficzny do 500 zł, polecicie coś?:)

Polecane posty

Gość ania ankowska

Kochani potrzebuje nowego aparatu, ponieważ wybieramy się z mężem w podróż poślubną. wiem ze do 500 zł nie kupi się nie wiadomo jakiego sprzętu, ale na pewno sa na rynku propozycje do tej kwoty, które można uznac za świetne w sowim przedziale. czy ktoś z Was się zna? mógłby coś polecić? bardzo proszę :)

Gość dla kochanka wydałabyś
znacznie więcej nie kupisz dobrego,najwyżej jakieś badziewie

Gość ania ankowska
zaraz badziewie...wiadomo ze nie kupię do tej kwoty profesjonalnego sprzętu z najwyższej pólki, ale na nasze potrzeby taki do 5 stówek starczy

Gość gość
Fujifilm Finepix z serii S jakis wybierz

Gość ania ankowska
właśnie przeglądam fora i polecany jest finepix hs25, ale kurde 850-900. warto dołożyć?

Gość gość
Ja mam finepix S1600 uzywke kupilem w idealnym stanie za 250 z torba i karta pamieci i jestem zadowolony bardzo

Gość ania ankowska
a co sądzisz o tym który wymieniłam powyżej? jednak chciałabym nowy bo ja takie sprzęty kupuje raz na kilka lat

Gość ania ankowska
dziękuje za linka, wygląda fajnie, ale jestem ciekawa czy nie lepiej dołożyć te 350 zł do tego fuji hs25...żeby później nie zalować...tamten jest dużo lepszy? znasz się? jestem likiem, przepraszam za kompletną nieznajomość tematu;)

Gość gość
Niestety z tym Twoim nie mialem stycznosci , ale jak masz kase zeby dolozyc i opinie ma dobre to kup tego hs-a :)

Gość ania ankowska
no właśnie z kasa cienko, więc musze się zastanowić milion razy:( jako że nie stać mnie na marnowanie pieniędzy musze rozważyć czy lepiej kupić ten z Twojego linku i zaoszczędzić czy dołożyć i mieć lepszy...nie wiem:(

Gość gość
Ja tym moim s1600 robie juz bardzo ladne i wyraziste zdjecia z nasyconymi kolorami :)

Gość gość
ps moge tez krecic filmiki hd 720p :)

Gość ania ankowska
no ten s1600 ma dobrą cene...ok. 500 zł nawet mniej...fajny:) tylko bije się z myślami czy nie lepiej dołożyć...nie chcę później zalować ze nie dolozylam tych 350 zł i mam dużo gorszy aparat:( a ze u nas takie sprzęty kupuje się raz na kilka lat to jakość jest istotna...

Gość gość
Ale jak Tobie ma sluzyc amatorsko to w ziupelnosci Ci wystarczy.A za 500zl to masz wyzszy model s2950 ;)

Gość ania ankowska
owszem, w pełni amatorsko;) a ten s2950 jest fajny? warto?

Gość ania ankowska
myślisz że nie ma się co szarpać na ten fuji hs25 jeśli jest się amatorem?

Gość ania ankowska
musze teraz zniknąć na jakąś godzinę, ale chętnie poczytam wszelkie sugestie:)

Gość sdghj
a co myślicie o aparacie Samsung WB 30F ?

Gość gość
nikon coolpix ten co reklamowali czesto w roznych kolorach, ja kupilam jzu jakis czas temu, ma dotykowy ekran, robi ladne zdj, filmy w HD jak dla mnie bardzo fajny i polecam.. oczywiscie nie do robienia "orofesjonalnych" zdjec ale ma sporo bajerow :)

Gość sdghj
znam ten model. Zdjęcia spoko.. ale dotykowy ekran średnio mi odpowiada.

Gość gość
mam tego fuji i odradzam :o polecam Nikona :) koleżanki robi świetne zdjęcia :)

Gość gość
Polecam canona A1200. Mam takiego już kilka lat, jest niezawodny. Nikona miałem wcześniej i niestety szwankował. Aparat ma wizjer optyczny, który przydaje się zwłaszcza w ciemności lub w słoneczny dzień, kiedy na ekranie nic nie widać. Dodatkowo stałe korzystanie z wizjera optycznego a nie z ekranu w czasie fotografowania znacznie wydłuża czas pracy akumulatorów (wiem z własnego doświadczenia). Samo to, że aparat ten jest zasilany akumulatorkami (dwoma) jest dodatkową zaletą, bo mając 4 akumulatorki (typowy komplet) możemy w każdej chwili wymienić 2 zużyte na 2 załadowane wcześniej. Polecam ten model. http://www.canon.pl/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_A1200/

Gość gość
Jest wiele dobrych, ja mogę polecić canony. Ja swoim robię, a ostatnio nawet dodałam zdjęcie na www.utalentowani.pl :)

Gość gość
Generalnie w kwocie do 500 zł ciężko znaleźć coś sensownego - wszystko jest do siebie podobne i aparaty w tym przedziale cenowym niewiele się od siebie różnią. Grunt to nie poddać się marketingowemu bełkotowi o ilości megapikseli i różnych, często nie potrzebnych funkcjach. Polecam poszukać też info w sieci, np. http://fototipy.pl/ranking/aparat-do-500-zl-ranking-2016/

Gość demoner
sprawdź sobie sklep https://e-oko.pl/ w ich ofercie masz oprócz nowych także używane aparaty jak dobrze poszukasz to może znajdziesz coś dla siebie nie wiem czy akurat za 500zl, ale wiem, ze jest sporo fajnych, tanich aparatów.

Gość Elkafreka
Fakt, w komisie e-oko są tanie :) i to nawet bardzo dobre aparaty w dobrym stanie można znaleźć za małe pieniądze. Na nówkę mnie nie stać a w tym komisie online już 2 kupiłam tanio a używam od 2 lat.