Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burachmura...

najgorsza lipa jaka wam sie przydarzyla w lozku.......

Polecane posty

Gość burachmura...

.....j/w....... pisac :-)

Gość tura.....
....sex ze szwagrem... i do tego kiepski :-( skonczyl zanim sie zaczelam rozkrecac. Nigdy wiecej brrrr

Gość gość
Robiłem lasce minetę a ta pjerdneła :) nie polecam :|

napisze bo mnie to dreczy mowie o tym po raz pierwszy komukolwiek wiec prosze bez zbednych kometarzy Byl srodek upalnej nocy gdzies na poludniu europy cykady, te klimaty Laska marzenie, 27 lat, wysoka, szczupla, ladny biust miseczka C, wlosy blond, figura jak trzeba, twarz sympatyczna postanowilsmy sie zerznąć na srodku stadionu, mala miejscowosc to byla, nastepnego dnia mial byc mecz, leli wode z rozpylaczy, zeby trawa odzyla Bylo nam dobrze ze sobą, zakochalem sie w trzy minuty rozpiąłem jej stanik, stanąłem za nią i pomoglem zdjąć jej majtki lapie ją za jej sliczne cycki, a tam jakies dwa wysuszone obwisle placki ze sterczącymi brodawkami. stala troche w rozkroku, wiec sie pochylilem i probuje w nią wjechac palcami dlon wchodzi cała, najpierw jedna, potem obie poprosilem zeby, sie polozyla na brzuchu, twarzą do ziemi kiedy to zrobila, odwrocilem sie i s*******ilem na trybuny nigdy jej potem nie widzialem nie wiem czy dobrze zrobilem wy tez tak macie ?

Hah ciężko mi sie przyznać do tego, ale kiedyś spałam z facetem lekko przy kości, tzn miał lekki brzuszek i w pozycji misjonarskiej wypiął ten brzuch i sie nim o mnie ocierać :D Bardzo go to podniecało a ja próbowałam nie wybuchnąć śmiechem :D

Gość gość
moj facet robil mi minetke a ja juscilam baka xD i udawalam ze nic sie nie dzieje, on tez tego nie skomentowal i powrocil do dalszego robienia minetki xD

Gość fghjfgbhnc v
byłam kiedyś z facetem który tak wychwalał ze jest dobry w łóżku bo żadna na niego nie narzekała i mógł kika razy w nocy, gdy ze soba na ten tamat rozmaiwliśmy (jestem otwarta osobą). No więc ja ucieszona na maxa bo mam więszy popęd (przez ktory nie zawsze wychodzi mi z facetami bo mnie nie zaspakajają tak często jakym chciała) no i nastawiona czekam na mega rozosz a tu pierwsze dwa ruchy i c**j. KONIEC. no i tak samo skończyła się nasza relacja ;)

Gość gość
i chwalisz sie, ze koles po kilku slowach (najbardziej tandetnych z mozliwych) zaciagnal cie do wyra? :D koles sobie ulzyl, a z ciebie to naiwna idiotka :D

Gość gość
leze z sliczna dziewczyna robi mi loda ...pala ladnie stoi i juz mam wkladac jej a tu nagle opada....i tak mi sie pare razy przytrafilo za pierwszym razem z laskami bo za bardzo mnie stresuje te pierwsze bzykanie z nowa ...nastepne razy ma takie ze az piszcz y :D ale zwiednieta pala obciachowa jest

Gość gość
ale z Was k***y:)

Gość gość
najgorsza ze strony kobiety lipe mialem jak ja rypie a ona ze juz sie zmeczyla i nie moze....jeszcze moment a bym ja rozszarpal....pamietajcie dziewczyny aby mezczyznie nie przerywac :)

Gość gość
ja jestem największą lipą w łóżku już żaden tego nie sprawdzi nigdy

Gość gość
inna lipa to jak kobieta nie bierze na koniec do buzi zeby skonczyc ....tragedia

Gość gość
na c***e, per. na lipie

Gość gość
Kiedy jemu wiednie w srodku akcji....wiem ze taka juz jego uroda ale zawsze sie satanawiam czy to nie to ze jestesmy juz tyle ze soba

Gość nabijacz niecelowy piatkowy
miałem taką sytuację. Kilka lachonów z forum wysłało mi swoje foty,brzydkie k***y, ale co tam,mysle,jak nie one to zostane pravikiem do końca życia. Napisałem do jedne, że jest ładna.że chce ją ruchać. Odpisała,z drugą ten sam manewr,nastepne też. Po kilku tygodniach regularnego mailowania postanowilem wysłać swoją fotę im. I nagle jak ch.uj w wodę -cisza. Zadna już nie byla chętna,myślę sobie -o wy szmaty!!! Powysyłałem kilka zdjęć kolegom,filmik z viii gmerającą w piczce,zdjęcia sorellki i takie tam różne.:D Jestem s*********m wiem :D

Gość gość
.....masz vii..... dawaj link... :-)

Gość garsonierra
Seks z facetem, taki lokalny Casanova :D Gdy doszło co do czego okazało się, że face kochał się jedynie z żoną i to po bożemu z częstotliwością raz na 2 miesiące. Nigdy nie miał robionego loda. A z Casanovy okazało się, że to tylko nieszkodliwy gawędziarz erotoman. Rozczarowanie :O A facet na stanowisku i bardzo przystojny. Pozory jednak mylą.

Gość no  i kolejna naiwniara
...

Gość gość
Up.....