Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdroszczę mojemu facetowi zycia..

Polecane posty

Gość gość

wiem, ze to wstretne ale niestety tak jest.. on syn milionerów. nigdy nie mial problemów. kompletnie zadnych! nikt bliski mu nie zmarl.. on sie dlatego mało czym przejmuje, dostał sie na dobre studia, i duzo imprezuje. a ja? nie narzekam na sytuację finansową rodziny, mieszkam w bloku, przeprowadzamy sie lada chwila do szeregowca. ale życie mnie kopnelo w d*pe i moich najbliższych. a co takiego? - umarł mi tata gdy mialam 15 lat - aktualnemu ojczymowi, którego szanuje i ktory traktuje mnie jak córkę, grozi wózek bo ma problemy z nogą.. i nie zarabia aktualnie - mama ponad rok temu przeżyła 2 razy utratę ciąży, co i wszyscy przeżyliśmy - mamy problemy z pieniędzmi teraz z powodu przeprowadzki i z racji tego, ze mama tylko zarabia wiem, ze powinnam sie cieszyć, ze mam rodzine i dach nad głową. szanuje to, co mam i ze nie pochodzę z jakiejs patologii. ale jednak mimo moich 20 lat życie mnie kopnelo w d*pe. i zazdroszczę mojemu chłopakowi, ze on nigdy nie przeżył czegos takiego. nie wie co to problemy finansowe, co to jest sie poklocic z rodzina, co to jest smierc bliskiej osoby.. on jest cudowny, kocha mnie, a ja tak wstretnie mu tego zazdroszczę. musialam sie wygadac

Gość gość
no to jak się dowie o twojej sytuacji to od razu kopnie cię w tyłek - faceci z dobrych domów nie biorą sobie za żony takiego byle czego

Gość gość
jestesmy razem 5 miesięcy i dla twojej wiadomosci, wie o wszystkim. i kocha mnie. jest wrażliwy i wbrew pozorom mnie rozumie. nie zamienię go na nic innego. I skoro dla ciebie jestem BYLE CZYM, to gratuluję ;)

Gość gość
piękna historia, niżbym pisana przez scenarzystę z "Na Wspólnej"

Gość gość
ja p*****le, ludzie. w ogole jest w was empatia? jakąkolwiek? chyba nie.. ide z tego forum bo tu sami egoisci

Gość gość
empatie mam w środkowym palcu z obgryzionym paznokciem

Pieniadze nie sa wykladnikiem.Fajnie ze twoj facet nie szuka "reprezentacyjnej dzici"ale partnerki. A jak jest w rodzinie chlopaka,dowieiesz sie pozniej. Nie zycze mu zle,ale czasem prawda okazuje sie troche za slodka. Nie zazdrosc.Masz biedny,acz kochajacy dom.To jest wiecej warte niz miliony i chlod rodzicow.

Gość gość
"To jest wiecej warte niz miliony i chlod rodzicow. " jak ktoś to powiedział, płakać lepiej w porshe niż w maluchu