Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc395000

lot samolotem z 7 miesiecznym dzieckim ??

Polecane posty

Gość gosc395000

witan za tydzien lece samolotem lot bedzie trwal 4 godziny lece z synkiem ma 7 miesiecy i juz sie boje tego lotu synek nie usiedzi w miejscu chce zeby z nim chodzic czy sa jakies czopki ktore uspokajaja wyciszaja dziecko ?? i jak sie przygotowac na taka podroz lece liniami ryanayer ( nie wiem czy dobrze napisalam ) prosze pomozcie

Gość gosc395000
halooooooo pomoze ktos??????????

Gość gość
Ja leciałam z 4 miesięczną córeczką aż 9 godzin, cała podróż trwała ok 15h z międzylądowaniem. Dałam radę, a byłam sama. Nie wiem jak w ryanerze, ja leciałam lufthansą, personel pokładowy bardzo pomocny, miałam zarezerwowane miejsce dla matki z dzieckiem, wiec mogłam małą spokojnie odłożyć na chwilę. Co do czopków nie wiem, bo moja córa jest bardzo spokojna i prawie całą podróż przespała.

Gość latalam latalam
ja lecialam z moim 3 miesiecznym... nie powiem aby byl to najlepszy lot jaki w zyciu mialam ale bez przesady. w zasadzie cala podroz lazilismy po pokladzie bo jak siadalam to zaczynal plakac ale nie bylo tak zle:) a jak sie przygotowac? ja mimo karnienia piersia zabralam gotowe mleko (ogolnie nie karmilam piersia w kiejscach publicznych) jest bardzo wygodne szczegolnie jak moj maly jak chcial jest to chcial natychmiast bo inaczej placz. przewinelam malego przed wyjazdem z domu (godzina na lotnisko) pozniej przed wsiasciem do samolotu i pozniej raz w samolocie) czopki mialam ale nie pomogly. ja mialam viburco

Gość gość
wsasciem ?

Gość latalam latalam
wejsciem lepiej?

Gość latalam latalam
Wsiąście - poprawa forma od wsiąść, aczkolwiek nie często używana. Ale jakby to o to autorka pytal... :/

Gość gosc395000
to nie wakacje... nie mam wyjscia a lepiej samolotem niz autokarem tluc sie z dzieckiem 3 dni

Gość latalam latalam
autorko spokonie. niektorzy nie rozumieja ze czasami trzeba... ja np mieszkam za granica i nie wyobrazam sobie nie poleciec do rodziny przynajmniej raz w roku...