Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pigi

Przestancie raz na zawsze z tym okresem w ciązy !!!

Polecane posty

Gość Pigi

Ostatnio, specjalnie nie uważałam podczas wspóżycia z chlopakiem. Dostalam okres, ale zaczelam czytac, rozne fora miedzy innymi kafeterie, ze mozna miec normalny okres podczas miesiaczki. Poszlam do ginekologa powiedzialam, ze mialam okres 7 dni ale boje sie ciazy, Spojrzal na mnie jak na mega idiotke, zrobil usg (150 zl) Po wszystkin, nie bylam w ciazy. Powiedzial, ze miesiaczka w ciazy NIE wystepuje jak juz sa to plamienia !!A nie obfity okres. Dziękuję.

Gość gość
a ja mam okres podczas miesiączki taka jestem

Gość adasasa
Oj nie wiem mam znajoma 3 miesiace miała normalny okres zaznaczam normalny gdy sie dowiedziała że jest w ciązy

Gość Vukca
To nie wina Kafeterii że Jesteś tępa. Dzieci w podstawowce wiedzą z lekcji wdż że Jak się jest w ciąży to się nie ma okresu

Zgadzam sie w 100 procentach Vuksa;/ nczytalam sie tych glupot i spanikowalam

Gość gość
a mi ciąży okres

Gość gość
moja siostra w ciazy miala normalny okres jak jeszzcze nie wiedziala... a jej kolezanka przez 3 miesiace miala okres i dopiero dowiedziala ie w 4 ze w ciazy jest

Gość gosciowkaaa
tez mam znajoma,ktora miala okres do 3 miesiaca ciazy, pierwsza ciaze poronila, miala ok 24 lata, kazda kobieta jest inna

Gość to że wasze koleżanki wam
głupot naopowiadały, nie oznacza, że to prawda. Okres w ciąży nie występuje, koniec, kropka, choćbyście tu przywoływały setki tysiące przykładów koleżanek, przyjaciółek, sióstr, mam, bab etc. Zrozumiały tępe dzidy? :O