Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra1807

ESCAPELLE kto brał ?? jakie są Wasze doznania ?

Polecane posty

Gość sandra1807

Witam, dzisiaj zażyłam escapelle po 56 h od stosunku przerywanego. Czy mogę zaufać tej tabletce ?? dodam że miesiączke miałam 17.05 więc daleko do następnej a do stosunku doszło z 24 na 25.05 a tabletke zazyłam dzisiaj. Jaką mam pewność że nie zajdę w ciąże ?? i jak jest z tymi skutkami ? bo narazie mineła ponad 1h i nic mi się nie dzieje.. proszę o rade

Gość Nala123321
Seks uprawialas w dni nieplodne chyba ze masz nieregularne cykle to ciezko to stwierdzic. Escapelle daje bardzo duza pewność - praktycznie nie ma możliwości zajścia w ciąże w dniach niepłodnych + escapelle+ seks przerwany.

Gość jkkjkojj
na ulotce jest napisane, że czym później zażyta tabletka tym szanse na ciąże zwiększają się. Ja brałam 3 miesiące temu, dwa dni wycięte - przespane. To na tyle z efektów ubocznych

Gość jkkjkojj
na ulotce jest napisane, że czym później zażyta tabletka tym szanse na ciąże zwiększają się. Ja brałam 3 miesiące temu, dwa dni wycięte - przespane. To na tyle z efektów ubocznych

Gość Nala123321
Seks uprawialas w dni nieplodne chyba ze masz nieregularne cykle to ciezko to stwierdzic. Escapelle daje bardzo duza pewność - praktycznie nie ma możliwości zajścia w ciąże w dniach niepłodnych + escapelle+ seks przerwany.

Gość Taka jedna......
Ja byłam w ciąży pozamacicznej przez tą tabletkę. Zażyłam ją po 40 godzinach od feralnego stosunku i było to w 12 dniu cyklu, które trwały ok. 26, 27 dni. NIGDY WIĘCEJ!!!

Gość jkkjkojj

Gość gość
jakie miałas objawy tej ciąży pozamacicznej?? kiedy zauważyłaś że jest coś nie tak?

Gość gość
ja właśnie brałam te tabletke końcem marca, a stosunek odbył sie w dni płodne, pomimo że był przerywany i tabletce skakałam po ścianach ze strachu... teraz czekam na trzecią @ .... mam nadzieje że przyjdzie ;)

Gość gość
a skutki uboczne?? hmmm przez dwa dni byłam strasznie senna i wieczorem po tabletce bolał mnie troche brzuch jak przed okresem...

Gość sandra1807
jak mozna po tym zajsc w ciąże ? o czym Wy piszecie ? to na co to by robili ?? nie załamujcie mnie

Gość Kami_1986
Witajcie Dziewczyny.... Przepraszam ze pisze pod tym tematem, ale widze ze jest tu Was najwiecej i czytajac wasze wypowiedzi, licze na pomoc. Piszę pewnie dlatego, bo nie wiem co myśleć... i chyba liczę na jakiś cud... Mam wszystkie objawy jak przed @, jednak jej jeszcze nie ma. Ostatnia była 24 kwietnia. "Przytulaliśmy" się z partnerem 6 maja bez zabezpieczenia ( jednak moje cykle wahają się miedzy 28-32... Chciałabym, żeby była to ciąża, jednak moje piersi juz są nabrzmiałe jak przed @, podbrzusze też pobolewa.... a w dodatku test ujemny smutas.gif Wczoraj jednak podczas "przytulania", bardzo zabolało mnie podbrzusze, tak jakby jakiś skurcz, ból nie do opisania, nie mogłam się ruszyć... Dziś byłam u gin. Nawet mnie nie zbadał, tylko wysłał na badanie z krwi... jutro mam do odbioru. Nie mogę sie doczekac, jednak czuje ze @ przyjdzie a dzidziusia nie bedzie.... Co Wy byscie myslały?

Gość gość
plamienie, pryszcze, spóźniony okres. może ulotkę przeczytaj zamiast doszukiwać się "doznań" 5 minut po zażyciu. i wrzuć na luz. w ciążę nie zachodzi się tak łatwo nawet bez żadnego zabezpieczenia, a po tabletce szanse są prawie zerowe