Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zsyka

wpadka czy nie, bole nie do wytrzymania

Polecane posty

Gość zsyka

Od momentu chyba owulacji mam straszne bole piersi i pochwy,jakies szczypania w macicy,sama juz nie wiem.Codziennie mdlosci, okres niby w ten weekend mam dostac, wszystko mnie boli, nawet seksu nie moge uprawiac bo mnie boli.Pierwsza mysl ze chyba zaciazylam ,ale tak szybko by objawy byly?Dzisiaj rano byla zolta wydzielina z pochwy ,to tak jak na okres,ale dlaczego mnie mdli i te bole straszne?Mam krotkie cykle, seks bez zabezpieczenia byl,czuje sie strasznie, czy to jakies wczesne pms?

Gość 123GOCHA
seks bez zabezpieczenia zawsze wiąże się z tym, że możesz być w ciąży. proste to. mogą być to objawy zagnieżdżania jak i nadchodzącego okresu. kiedy był ten niezabezieczony stosunek? masz krótkie cykle, a regularne? skąd wiesz, kiedy była owulacja?

Gość gość
Mam bole piersi zaraz po owulacji, normalnie okres byl 11 maja, ale mialam od 8 maja plamienia,jezeli liczyc od plamien to owulacja byla w tych dniach co odbyl sie stosunek-17,18,19,20 maja.Boli mnie od 20 maja do dzisiaj.Dzisiaj doszedl bol plecow jeszcze,cykle od 24 do 26 dni.Byc moze to problem z hormonami, kiedys tak podobnie mialam ale wtedy byl seks z zabezpieczeniem.Bardzo mnie boli wszystko.

Gość 123GOCHA
zrób test, najlepiej będzie. objawy wczesnej ciąży moga być takie same jak na okres, więc zamiast się denerwować to zrób test. sama wiesz - stosunek w okolicach owulacji to stosunek w dni płodne. bez zabezpieczenia wtedy, jak się nie chce dziecka, to głupota ;)