Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 - letnia moja córka mnie uderzyła...

Polecane posty

Gość gość

Znowu pokłóciłam się z mężem. Uderzyłam go z całej siły z pięści przy dzieciach. To nie był pierwszy raz. Nie potrafie kontrolować swoich emocji. Nie wytrzymuje, urzadzam mężowi awantury. Ostatnio wróciłam kilka razy pijana do domu. Jestem już zmęczona tym wszystkim, nie mam pracy. Do domu przychodzi teściowa, ona zajmuje się praniem, sprzątaniem, prasowaniem i gotowaniem obiadów dla dzieci. Wczoraj byłam wściekła bo teściowa powiedziała mi że ja jestem jak pasożyt. Oplułam ją i kazałam jej się wynieść, moje dzieci ją bardzo kochają, co jest dla mnie niezrozumiałe. Co do męża to powiedziałam mu o wszystkim a on do mnie z ryjem że całe dnie tylko śpie lub siedze przed tv albo laptopem. Uderzyłam go z pięści. On wyszedł ale prawie zamachnął się ręką na mnie, jednak poszedł. Córka do mnie podeszła i spoliczkowała mnie. Najchętniej bym ją teraz zatłukła za to co zrobiła.

Gość gość
patologia

Gość pasażerka tramwaju
Ty jesteś agresywną na maxa osobą a nie twój mąż, twoje dzieci i teściowa!

Gość gość
przeciez to prowo :D W dodatku dosc denne :O

Gość gość
a skad wrocilas do domu skoro nie pracujesz?

Gość gość
Z nikąd. Straciłam prace i jej nie mam.

Gość gość
Szczerze? Mój ojciec był taki jak ty.I dostał konkretny wpier...l od mojego 13-letniego wtedy brata. Pasożyt, leser i pijak zamiast wziąść się w garść to robił z siebie ofiarę. Nie jesteś od niego lepsza. Fajny przykład dajesz dzieciom.