Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byrtek...

Czemu polskie dziewczyny

Polecane posty

Gość Byrtek...

To takie klony bez osobowosci, słodkie jak landrynki, upaćkane jak ladrynki, mrugające oczkami i piszczące z byle powodu?

Gość Adam_15
Jak się obraca w takim środowisku to odnosi się takie wrażenie, zmień pracę / szkołę / wieś to zobaczysz że jest mnóstwo kobiet godnych uwagi

Gość Byrtek...
Rżną wielkie damy a na obcasach chodzą jak kaleki i hałasuja jak legion wojska

Gość gość
to zmien kraj jak ci sie nie podoba

Gość gesekal
haha na obcasach, piszcze? wal sie czlowieku, to ze sie chowasz w takiej rodzinie nie innej nie jest moja wina. A Ty jaka masz osobowosc? Jestes debilem? wooow, landrynki powinny zazdroscic. A nie pewnie ty nie masz osobowosci bo Ci w genach to ta twoja przecietna piszczaca matka przekazala

Gość Byrtek...
No coz chłopskie syry pasują tylko do chodaków

poradzić można tylko to co zawsze radzę w takiej sytuacji - przerzuć się na kolegów.

Gość Byrtek...
Mieszkam koło studentek, codziennie o 2 -3 w nocy budzi mnie to stąpanie nosorożcow na klatce

Gość gesekal
macie racje polacy, zniechecajcie poslkie dziewczyny niech se wyjezdzaja na zachod i znajduja prawdziwych mezow, a nie jakies cioty co na kafe swoje rodzicielki obrazaja

Gość Adam_15
Też nienawidzę obcasów. Ale społeczeństwo już tak ma, musi ubierać sie tak jak wszyscy bo inaczje nie są modni, wyśmiewają ich na ulicy, wytykają palcami. Nic na to nie poradzisz. Nawet jak by któraś z nich chciała ubierać się jak facet, bo kto jej zabroni, co za różnica w co się człowiek ubiera, to zaczną sie z niej smiac, kobiety łatwo zranić, wpadnie w kompleksy, będzie płakać po nocach mimo że ma rację. Społeczeństwo wymusza na tobie byś miał dobre ładne auto, ubierał się tak jak wszyscy, wyglądał jak wszyscy, robił to co wszyscy, by laska była szczupła a facet umięśniony.

Gość gesekal
adam tak jak piszesz nie inaczej. Ja kocham obcasy zakladac na imprezy ale codziennie chodze w dosc nietypowym obuwiu, tzn dos odwaznym typo glany itp, ale chyba jest ok skoro te buty mi sie podobaja. Nie musza sie kowalskiej z trzeciego podobac. A o piszczeniu itd: jestem osoba ktora nie umie udawac podnieconej z byle powodu. Nie jestem pasztetem ani nic, ,awet z checa byl zdjecie dala do oceny ale tutaj to samobojstwo, ale chlopcy tak do 25 roku zycia na inne dziewczyny nie zwracaja uwagi. Taka prawda, kolezanka 15 kg grubsza z pryszczata przypudrowana buzia zawsze miala lepsze branie niz ja. Tak to juz jest