Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dijwgh

Dzieci mówiące do dorosłych na ty- żenuła story

Polecane posty

Gość Dijwgh

nic mnie bardziej nie wk***ia jak dziec powyzej 7 lat moich kolezanek ktore mowia do mnie na Ty za chorym przyzwoleniem swoich pozal sie boze mam. Dzis nastapilo przegiecie, 8 letni pseudontelektualista (matka inwestje kase, zeby wyszedl "na ludzi" uwaza go za 7 cud swiata i intelektualne guru 8 latkow) zwrocil sie do mojej ponad 50 letniej mamy per Ty. Mama odwiedzila nas w nowym mieszkaniu, a kolezanka zapomniala wczoraj zabrac ode mnie dokumentow n to wpadla p nie (oczywiscie zaproponowalam kawe- rownie oczywiste jest to, ze ochoczo sie na nia zgodzila, a byla e swoim synem). i tutaj hit TEN DZIECIAK ZWROCIL SIE DO MOJEJ MATKI PO IMIENIU (uslyszal jak moj tata sie do niej zwraca). Reakcja byla natychmiastowa- moj narzeczony i tata najpierw czekali, az jego matka zwroci mu uwage, po czym moj narzyczony powiedzial wprost, ze nie zyczy sobie, zeby ten dzieciak tak sie zwraca do kogokolwiek kto juz ukonczyl 10 rok zycia i przebywa w tm domu. Kolezanka opuscila mieszkanie, a przed chwila napisala mi sms, ze nikt tak jak ja jej jeszce nigdy nie upokorzyl. Dodam, ze owa dama jest dobrze wyksztalcona, swietnie zarabiajaca business woman. Co o tm myslicie?

Gość gigi gigi
po czym moj narzyczony powiedzial wprost, ze nie zyczy sobie, zeby ten dzieciak tak sie zwraca do kogokolwiek kto juz ukonczyl 10 rok zycia i przebywa w tm domu. xxxxxxxxxxx czyli jak odwiedzi was 12-letnia kuzynka to ten dzieciak powinien jej mówić "proszę pani", tak?

Gość gigi gigi
"Mama odwiedzila nas w nowym mieszkaniu" xxxxxxxxxxxxxxxxx czyli rozumiem, ze mieszkasz z gachem bez ślubu? jeżeli więc przywiązujesz taką wagę do etykiety to nie nazywaj go NARZECZONYM tylko KONKUBENTEM!

Gość prawictwo pospolite123
Powiedz matce że w wolnej chwili chętnie wyruucham ją w odbytnicę

Gość *Różża
No dziwne, ja jak byłam już w podstawówce to NIKOMU obcemu nie mówiłam na TY. A zwłaszcza starszej osobie. To nauczycielom w szkole też mówi na TY? Dziwne to jest. Przecież to już duże dziecko.