Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holydoly

Prawo przyciagania, kto wierzy kto je zna?

Polecane posty

Gość holydoly

Czy wierzycie w prawo przyciągania?Czy znacie je i wiecie jak działa?

Gość holydoly
Ja znam i wierze:)Tutaj zamieszczę swoja tablice na której będę codziennie pisala czego pragne w swoim zyciu:)

Gość holydoly
Ja już poprosiłam swojego "Jina" o to czego pragne i zlozylam zamówienie. Teraz tylko musze czuc się dobrze i wyobrazac sobie ze już to otrzymałam. 1.Wygralam w dużego lotka kilka milionow zl. 2.Kupilam samochod 3.Kupilam dom 4.Mam szczesliwa rodzine, kocham meza a maz kocha mnie. 5.Ja i moja rodzina jesteśmy zdrowi.

i po co sie ograniczasz? jak juz, to mysl,ze masz te kilka mln (bedziesz miec kilka zrodel dostepu,a nie tylko totek) to samo odnosnie samochodu - czuj sie jakbys go juz miala, a nie ze sama masz sobie go kupic (chyba,ze bardzo chcesz) itd.itp.

Gość holydoly
Mam nowy samochod, mam nowy samochod, mam nowy samochod!:D Mam miliony, jestem bogata, kocham pieniądze a one kochają mnie!

Gość gość
Ja wierze, chcialam miec. Ksiecia z bajki i mam- przystojny, inteligentny, kochajacy, pomocny, troskliwy, itd. chcialam miec dom- mam. chcialam miec psa- mam chcialam miec wlasna firme- mam i to wszystko wydarzylo sie ww 5 lat, od momentu przeczytania ksiazki. Jeszcze pare lat i nie bede wiedziala co z kasa robic.

Gość holydoly
Berenka-masz racje, ze tez na to nie wpadłam.Prawo przyciągania znam od dawna, ale stosuje od niedawna.

Gość gość
A ja pracuje ze snami. Przyśniły mi się liczby ostatnio, ale zapamiętałam tylko trzy i nie puściłam totka. I wiecie co? te trzy liczby padły w ostatnim losowaniu mini lotto. Jestem na dobrej drodze:)

Gość holydoly
gość-a to raczej myslalam nad tym czego nie chciałam a nie czego chciałam i to wszystko czego nie chciałam mam.Zaczelam stosować prawo przyciągania i zamierzam wytrwać.

Gość holydoly
Codziennie będę tu o tym pisala.

Gość gość
taaaa . tak sobie myślicie ---- wygrałam milion - i myślicie że to sie spełni ?:) no tak , n TEJ WIERZE OGÓLNIE POLEGAJA WSZYSYKIE GRY LICZBOWE :)

Gość holydoly
Mam miliony,jestem bogata, jestem szczesliwa, mój maz mnie kocha, mam piękny dom, mam nowy samochod:)

Gość gość
ktoś kto na pierwszym miejscu w swojej liście życzeń stawia forsę - nigdy nie będzie szczęśliwy ,

Gość holydoly
Ale ja mam wszystko, szczęście, meza który mnie kocha, miliony, moje tak wygląda Twoje wedle Twojego zyczenia:)

Gość holydoly
Przemyslalam cale swoje zycie i to czego bardzo pragnelam rzeczywiście spotkalo mnie w zyciu. Np.Kiedy zaszłam w ciaze, bardzo chciałam żeby to był chlopiec, wyobrazalam sobie go i pamiętam ze glownie myslalam o jego rzesach i o tym ze będzie miał na imie Xxxx, urodzil się wlasnie w wielkie Swieto tego wlasnie imienia które mu dala już w 2tygodniu ciąży. Albo piesek, pamiętam jak kilka lat temu przegladalam schroniska, szkoda było mi pieskow, ale nie miałam możliwości by adoptować ktoregos z psów. Kiedy się wyprowadziliśmy, po kilku miesiącach w drodze do pracy codziennie biegal za mna piesek, nie myslalam w swoich wyobraźniach jaka to będzie rasna, ale przeważnie ogladalam pieski które miały ciemna sierść, przypalana, wlasnie taka ma mój piesek, który za mna biegal codziennie do pracy, okazal się sierota, wiec go przygarnelam.

Gość holydoly
Na początek by uwierzyć, warto wyobrazac sobie jakas mala rzecz, bardzo jej pragnac i myslec o niej codziennie.Moze to być kamien, pioro, list... Kiedy zobaczycie, ze prawo przyciągania działa, będziecie chcieli wecej i więcej.

Gość holydoly
nie dokonczylam z tymi rzesami, wyobrazalm sobie, ze synek ma długie rzesy i piękne niebieskie oczy i takie wlasnie ma.Jak się urodzil to wszyscy zwracali uwagę wlasnie na jego długie rzesy:)Było tak dosłownie jak pisze.

Gość gość
Wierze,wprowadzilam w zycie, ksiazke czytałam.

Gość xantrypa
tez mialam podobnie i powiem ze nie wiem jak to sie dzieje, ale tak naprawde jest - TO DZIALA ! - posluchajcie wiec - jak bylam dzieckiem moglam miec moze 8- lat wymyslilam sobie ze bede miala takie nazwisko ze nikt go nie bedzie umial wymowic ani napisac i zawsze ktos bedzie bytal to sie pisze tak- czy tak ... noo niby nic takiego, dziecieca fantazja (podpatrzona na jakims zagranicznym filmie zapewne)powiem ze bylo to bardzo dla mnie wazne i jakos tak bylam tego pewna (nie wiem dlaczegi ) ze pokocham tego kto da mi nazwisko "obcobrzmiace" heee ... dziwne ale tak bylo i mijaly dlugie lata a ja myslalam o tym nadal - myslalam i nikt sie o tym nigdy nie dowiedzial to byl moj sekret, upatrywalam tez w roznych ludziach cech ktore bedzie posiadal moj przyszly maz (pomyslec 10- 15 lat dziecko) np. patrzylam jak moj wujek zbiera truskawki i porzeczki z ktorych w domu robil przetwory,sluchalam jego opowiesci o tym co jak robi z tych owocow i maslalam - moj maz tez tak bedzie robil, dotyczylo to tez charakteru spokojny, zawsze usmiechniety- zero agresji , takie dziecinne marzenia ... mijaly lata, wiadomo o takiego kawalera z moich mazen bylo raczej trudno i pewnego dnia wyjechalam za granice, tam poznalam pewnego faceta i nie posiada bynajmniej zagranicznego nazwiska BO NASZE POLSKIE!!! - ale tu nie da sie tego wypowiedziec ani napisac ! - jeeezuuu ile to razy musialam dyktowac jak to sie pisze ! - nooo i gotuje i robi przetwory super ... pöwiadam wam TO DZIALA !!!

Gość holydoly
Oczywiście, ze prawo przyciągania działa, wystarczy sprobowac na czyms malym, jak już pisałam. Znajac to prawo, możemy przyspieszyc objawianie się rzeczy których pragniemy. Można wymarzony dom wydrukować i powiesić sobie na scianie i patrzeć na niego codziennie i wyobraz siebie w nim, czy to będzie samochod, partner, zwierze, dobro którego pragniemy, możemy w tak prosty sposób do siebie przyciagnac. Ja przyciagnelam tez do siebie wiele złych sytuacji w moim zyciu, po zastanowieniu tak wlasnie sobie wyobrazalam, w sumie tego czego nie chciałam, ale takimi myślami przyciagnelam to do siebie. Wiele było takich sytuacji w moim zyciu, które sobie wyobrazalam i objawily się w moim realnym zyciu. Ciesze się ze teraz znam to prawo i mam kontrole nad własnym zżyciem.Kazdy z nas ja posiada, ale nie każdy o tym wie.

Gość holy doly
Dzien Dobry:) Zycze wszystkim miłego, dobrego dnia:) Moje dni zawsze sa dobre,pelne radości. Dziekuje za ten wspanialy dzien.Dziekuje za mojego wspaniałego synka.Dziekuje za mojego kochającego meza.Dziekuje za te wszystkie drzewa, trawe i kwiaty.Dziekuje za mojego pieska.Dziekuje za piękny domek.Dziekuje, Dziekuje, Dziekuje!Dziekuje za zdrowie, mojego Aniolka! Jestem Bogata!Mam miliony!Pieniadze kochają mnie a ja kocham pieniądze!

Gość M. Happie
Drogie Panie, gdyby któraś była zainteresowana wzmocnieniem prawa przyciągania, to zapraszam na adres: zmienietwojezycie@gmail.com :)

Gość gość
Miałam poważne problemy finansowe przez nieudane przedsięwzięcie w które zainwestowałam sporo gotówki . Przez długi czas nie umiałam się odkuć, czasem wydawało mi się że po prostu mam pecha, bo naprawdę się starałam i dawałam z siebie maksimum wysiłku. Chociaż nigdy nie przykładałam większej wagi do świata pozamaterialnego postanowiłam raz spróbować- zamówiłam rytuał przyciągnięcia pieniędzy na stronie http://moc-energii.pl/4.html . O dziwo moja sytuacja finansowa od tego czasu zaczęła się znacznie polepszać. Wreszcie mój wysiłek został wynagrodzony. Obecnie nie mam już problemów finansowych i mogę spokojnie się skupić na innych sprawach.

Gość gość
Prawo przyciągania działa naorawde należy tylko umieć z niego korzystać. Przykład- od dziecka wiedziałam że będe miała córkę ...obecnie jestem w 30tc i będzie dziewczynka a ja to wszystkim powtarzałam zanim lekarz potwierdził .... U w karzdym aspekcie życia sie sprawdza .niestety przyciągamy też te złe myśli

Gość gość
Chciałbym w to wszystko wierzyć ale mi sie nie udaje :/ Wyobrażam sobie szczęśliwe życie, pieniądze i miłość, a ciągle spotyka mnie coś złego. Mój dziadek z kolei całe życie sie zamartwiał. Wyobrażał sobie, że dom mu sie spali albo zaleje, że go okradną, że mu ukradną albo zniszczą samochód, że zimą dachy w fabryce sie zawalą. Ciągle o tym myślał, a mimo to nic z tego sie nie zdarzyło i całe życie miał szczęśliwe i udane.

Gość gość
Dziala. Widzę po innych jak i po sobie.