Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po 2 latach związku dowiedzałem się, że moja dziewczyna została zgwałcona....

Polecane posty

Gość gość

...i mnie zatkało, sam nie wiem co o tym myśleć, boli mnie to że została tak skrzywdzona i dlaczego dopiero teraz mi powiedziała ??, dodam, że nie współżyliśmy jeszcze, teraz w sumie rozumiem dlaczego tak się upierała.Jak mam teraz się zachowywać w stosunku co do tych spraw ??

Gość gość
rzuć ją, albo jedź na ręcznym do końca życia, ona nigdy ci nie da :(

Gość MaturaToBzdura
Okaż jej wsparcie i nie będz nachalny bo się rozpadnie.. my jesteśmy razem 1,5 roku ale też nic nie był, ale to już z innych powodów. Jak nie będziesz naciskał i będziesz trwał przy niej, to na pewno będzie Ci wierna. Ni skrzywdz jej jak tamten... Wytrzymałeś tyle bez seks to wytrzymaj jeszcze jak ją kochasz..

Gość gość
Ale przecież kobiety ktore zostały zgwałcone, do konca zycia nie żyją bez seksu...

Gość 444njds
a ile macie lat??

Gość gość
Nie chodzi mi nawet o seks, rozumiem że potrzebuje czasu, tylko jak mi o tym powiedziała to mam wrażenie jak bym dopiero co ją poznał, jak bym wszystko zaczynał z nią od początku.

Gość martwa lalka
miała Ci od razu o tak strasznym wydarzeniu powiedzieć? no facet zrozum że dla kobiety zgwałcenie to jest najgorsze z przeżyć!

Gość MaturaToBzdura
To co na pierwszej randce miała się "pochwalić"?!? Ku*** zaufała Ci tak że Ci o tym powiedziała, a to musiało być cholernie cieżkie a Ty masz pretensje? To tylkom dowodzi jak jej na tb zależy, a wcześniej może nie była gotowa, w ogóle to wiele kobiet o tym NIKOMU nie mówi..