Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak zaproszenia od siostry. pomocy

Polecane posty

Gość gość

siostra nie mieszka ze mna. moj slub w sierpniu wiedzielismy wszyscy od ponad roku. ona wpadla w trzy miesiace zorganizowala slub. nie dala zaproszenia-ok. ale nawet slowem sie nie odezwala ze zaprasza. a jak jej powiedzialam spokojnie o co chodzi ze nic nie powiedziala to powiedziala ze nie musze przychodzic. i co ja mam zrobic?

Gość gość
skoro nie zapraszała i tak mówi to olej ją i nie idź!!!

Gość gość
chcialabym nie isc ale rodzina naciska. i mnie obwiniaja ze to moja wina i ja powinnam ja przeprosic. dla nich wszystkich to jest oczywiste

Gość rgdgdg
Jeśli Cię nie zaprosiła to nie wciskaj się na siłę. Może siostra Cię nie lubi? Może jest zazdrosna bo podobasz się jej chłopakowi? Różne mogą być powody.

Gość chyba zartujesz
moja siostra jak brala slub owszem nie dostalam zaproszenia, bo jak twierdila moja obecnosc na jej slubie jest oczywista i nie wyobraza go sobie beze mnie... oczywiscie pomomo tego ze nie dostalam zaproszenia zostalam zaproszenie slowne czyli kulturalnie zostalam poinformowana o dacie i godzinie jakbym nie wiedziala:) ja na twoim miejscu bym nie poszla a twoja rodzina jest psychiczna twierdzac ze masz ja jeszcze przeprosic?? no prosze... za co ??? za to ze nie umie sie zachowac i po ludzku zaprosic na swoj slub??? patologia

Gość gość
to samo mowi moj narzeczony...

Gość gość
za co niby miałąbyś przepraszać,ja bym nie poszła