Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak chce zebym sie odchudzala w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Ok, mam nadwage, ale w poprzedniej ciazy malo przytylam, po ciazy bylam 5kg lzejsza niz przed. Ta ciaza byla planowana, udalo mi sie zrzucic pare kilo przed, cwiczylam itp. A teraz mi mowi ze moze przejdziemy na diete, ze moze nie bedziemy jesc po 18. Ktoras z Was jak byla w ciazy wytrzymala zeby nie jesc po 18? Nie mowie o smieciowym zarciu, odzywiam sie w miare zdrowo, sporo warzyw i owocow, jem normalnie, wcale nie duzo wiecej. Mam ochote zabic chama.

Gość gość
Nie mozesz sie odchudzac w ciazy, bo zaszkodzisz dziecku. Zdrowe odzywianie natomiast wyjdzie Wam obojgu na zdrowie. A chlopakowi powiedz ze chetnie zaczniesz jesc bardziej zdrowo, ale o odchudzaniu nie ma mowy.

Gość sdfdcghbjn
co to ma być za dieta niejedezenia po 18? zdrowa dieta to racjonalne, zbilansowane 5-6 posiłków. Ile ważysz i przy jakim wzroście? Nie musisz się odchudzać, wystarczy zdrowo jeść, unikać słodyczy i potraw smażonych, ruszać się adekwatnie do możliwości, są specjalne ćwiczenia dla kobiet w ciąży, np w klubach fitness

Gość gość
w ciazy sie odchudzac???!!?? zdrowo jesc to tak, ale odchudzanie? niech se mozg odchudzi idiota. Dziecko jest teraz najwazniejsze, chocbys miala i w srodku nocy cos zjesc. ODzywiaj sie zdrowo, warzywa i owoce. Mam taka kolezanke ktora przez faceta wlasnie w ciazy robila sobie glodowki...przytyla w sumie tylko 4 kg, startujac z wagi 49kg;( dziecko to wczesniak, do dzis ma problemy.

Gość gość
Niejedzenie po 18-tej to znakomity pomysł, i tylko osoby które mają potrzebę jeść mogą go krytykować. Ja, szczupła, wam to mówię. :D Ale oczywiście taki pomysł jest absurdalny dla kobiety w ciąży.