Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak sobie przeglądam...

Polecane posty

Gość gość

nk starych znajomych którzy chodzili ze mną do gimnazjum :D niektórzy do liceum jeszcze w starej szkole w zad*piałej mieścinie i te które zmieniały chłopaków jak rękawiczki, wagarowały, dawały na prawo i lewo... dzisiaj, mają po 19-21 i już dwójke dzieci niekoniecznie z jednym facetem :D bez skończonej szkoły, po ślubie. jak myślicie dobrze tak wcześnie zakładać rodzine? ;) nie wiem co to za moda, przeprowadziłam się do innego miasta i tu na całą szkołe może 2 były w ciaży :o i żadna z moich koleżanek nie ma rodziny i chce kończyć szkoły a w poprzedniej jakaś plaga :o

Gość gość
up

Gość gość
uważacie że wiek 19-21 jest odpowiedni na ślub i dziecko?

Gość gość
W grudniu skończę 22 lata, w listopadzie urodzę dziecko, które było planowane. Jestem z narzeczonym od prawie 6 lat. Uważam, że z powodzeniem można w tym wieku zakładać rodzinę, myślę, że nawet lepiej niż po 30 roku życia (chociaż teraz panuje taka moda, bo karierę trzeba robić, a młode dziewczyny się obraża, gdy zachodzą w ciąże). Ale przypadki, które opisałaś, to nie jest zakładanie rodziny - to przypadkowe ciąże z przypadkowymi facetami. Oby te dziewczyny dobrze sobie radziły i uczyły się na błędach, bo dzieci szkoda.

22 lata i 6 lat z facetem - ok, myślę, że można zakładać rodzinę ale nie jak się jest z facetem rok albo dwa :O