Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w 11 tyg 5 dzień można określić płeć dziecka

Polecane posty

Gość gość

Byłam na usg i lekarka mówiła że w tym tyg można określić tylko chłopca a że tu nic nie widać to raczej dziewczynka jest sprzęt usg ma raczej z tych lepszych . Co myślicie o tym?

Gość gość
myśle, ze to za wczesnie. Poczekaj jeszcze te 4 tyg i będzie juz raczej widac płeć

Gość gość
na 3d moooooże byłoby widac. Na HDlive na bank

Narządy chłopców rozwijają sie wcześniej ale pewność bedziesz miała pewnie ok 20 tygodnia ciazy. Dobroci życzę:) Pozdrawiam

Gość gość
Po 13 tc jest mozliwosc

Gość gość
Nie można. U mnie w 11tc widziala chłopca i faktycznie coś było między nogami. Ale na tym etapie to wygląda tak samo u chłopców i u dziewczynek (łechtaczka ). W 13 tc na prenatalnych okazało się że dziewczynka i jest cały czas :-) 21 tc

Gość gość
Była taka bardzo fajna strona pokazująca na zdjęciach, że do 13. tygodnia ciąży organy płciowe chłopca i dziewczynki wyglądają niemal identycznie ale przestała już istnieć ;/ W każdym razie ja polecam zaczekać do połówkowego USG. Wtedy jest już o wiele mniejsza szansa na wróżenie z fusów.

Gość gość
ja wiedziałam już w 12 tyg.

Gość gość
nie nastawiaj się choćbyś na każdym usg słyszała tą samą odpowiedź. szwagierka na każdym usg słyszała "będzie dziewczynka" w domu wszystko różowe, imię dla dziewczynki wybrane, a po cc "jak nazwie pani synka" ;) i zamiast Sary ma Sebastiana :D