Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duzo.jest mam.ktorych niemowlaki.budza.sie.co.dwie.godz.?

Polecane posty

Gość gość

J.w. a mój mały zaczyna 8.tyg. Czasem.spi raz.w nocy.po.kąpieli.3 godz. karmie piersia

Mój synek miał okres że jadł przez 40 min i to co 1,5 godziny. Nic nie można było zrobić tylko leżeć z gołymi cyckami. Naoglądałam się wtedy filmów za wszystkie czasy i przeczytałam 3 książki podczas karmienia.

Gość gość
Oj niezle. To mój.co.dwie.na poczatku.tez.tak.dlugo.albo.dluzej.teraz srednio.20min . Dużo osób mówi ze wyrosnie.ze dłużej.bedzie.spal . Nie.wiem.jak.dlugo.bede karmic.ale. Podejrzewam.ze .nic się nie.zmieni

Gość gość
saint gobain: fuj jak suka jakas

Gość gość
Mojama 9 miesiecy i budzi sie co 1.5ha od 5 juz nie spi....

Gość moja tez tak miala
ze potrafila pic z dobra godzine badz i wiecej ! i to tez co 1,5 h :O:O co to za jazdy byly to moje :D

Gość gość
jak mamy polki daja cyca do roku to wstaja do roku. co dwie godziny nawet. ale to wasza sprawa-męczcie sie. ja na butli od 3miesiaca spie.

Gość gość
Dlaczego powstawiałaś te kropki w temacie i dlaczego stosujesz taka dziwna interpunkcje w swoim poście? Nienormalna jesteś czy gimbus?

Gość my mamy rozne okresy
Potrafil juz przespac po karmieniu 6h w nocy,a teraz spi do 4 h ,a potem co 2h. Mi tonie przeszkadza bo je krotko ok 3min i spi dalej. Moze gdyby dluzej possal to by na dluzej starczylo. Dla mnie butla byla bardziej meczaca, tez sie budzil co 2 h,a nie byl w stanie wypic porcji przeznaczonej na swoj wiek. Ma po prostu maly zoladek. A jest duzym dzieckiem,ma 2,5 miesiaca i wazy cos ponad 6kg.

Gość my mamy rozne okresy
Autorka pewnie jak ja pisze z tel.,ja tez czesto nie trafiam w spacje i wstawiaja mi sie kropki.

Gość do tej co noce przesypia 3m.
jak dla mnie możesz nawet wcale nie wstawać do dziecka ani w nocy ani w dzień :p znam większość matek karmiących mm i prawie wszystkie dzieci budziły się w nocy niezależnie odkarmienia. Taki przerywany sen jest naturalny do 3 roku życia, to fizjologia każe przebudzać się w nocy a to, że niemowlęta przesypiają noc nie jest normalne przede wszystkim zwiększa ryzyko sids. Chciałaś tresować trzeba było kupić pieska.

nieprawda! moje dziecko na piersi bardzo szybko przesypialo noc. kwestia regularnosci karmienia i tyle. i dziecko swietnie przybieralo.