Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZESTROGI RANDKOWE, o facetach z internetu , nasze przygody i sylwetki oprawcow

Polecane posty

Gość gość

nie pamietam jego imienia, chyba Maciek? ale nie daje reki uciac, z podkarpacia albo podlasia, ogolnie ze wsi, co bylo widac slychac i czuc, na zdjeciach wygladal przyzowicie. Na Radnke ubrał się jak wodzirej z potańcówki w rumunii 15 lat temu :O jasne przetarte dzinsy, lekko dzwonowate, wlosy na żel, nie pasujaca rowniez jasna koszula, butow nie pamietam, chyba mokasyny? a moze buty z czubami bo to jesien byla,do tego duzo pryszczy, wiek okolo 20-22 lata kolejny: imienia nie pamietam, wiek powyzej 30 lat, wysoki,bardzo wysoki, na zdjeciach przystojny, w realu przecietny, bardzo przecietny i duzo starzej wygladajacy,

Gość gość
napisałaś w temacie m.in."sylwetki oprawców", zrobił Ci coś któryś?

Gość wlaczcie z tym dziwnym XxxXYZx
Ten typo też jakiś podejrzany. Uważałabym na Niego.

Gość nigdy nie znajdziesz faceta
skoro skreślasz kandydatów za takie głupoty

Gość gość
A przestroga to???

Gość gość
ten pierwszy probowal na mnie wymusic pocalunek, a drugi, to byl gdy ja mialam 17 lat ledwo skonczone, dziad o 15 lat starszy nie spytal mnie o dowod i zapraszal do siebie, byl jeszcze jeden typ ktory probowal mnie pocalowac, oraz jeden ktory probowal mnie zg****ic (a nawet dwoch ale o tym pisac nie bede bo to dla mnie zbyt bolesne) mam za soba : 12 randek z internetu, tylko jedna nie zakonczyla sie tragicznie a pozostale to " usilowanie rozboju" , "usilowanie g****u" ; "wymuszenie" "wymuszenie i rozboj" "pobicie" "doprowadzenie osoby maloletniej do innej czynnosci seksualnej" 11randek zakonczonych skladaniem zeznan, pobiciami i gwalltu ami:( :( :( :(

Gość gość
pieprzysz jak potłuczona i zmyślasz bajki albo po prostu jestes tępa. mnie po dwoch pierwszych przygodach ktore opisalas odechcialoby się kolejnych tego typu znajomosci, a ty dalej sie spotykalas. zreszta przed spotkaniami musialas z nimi rozmawiac wiec wiedzialas czy koles jest w miare normalny czy nie. na chooy sie spotykalas z menelami?

Gość gość
jestem konsekwentna w tym co robię, skoro sobie za cel postawiłam znaleźć chłopaka to nie mogłam się zniechęcić po pierwszym czy drugim, zresztą w końcu co prawda za 12 razem ale zawsze coś poznałam mojego obecnego chłopaka, jestesmy 3,5 roku razem, jest normalny. uwazam,ze tych ktorzy sa zboczencami i uzywaja serwisu interneteowago do szukaania naiwnych powinno sie wykastrowac! bo normalni faceci na tym cierpia i normalne kobiety a przed spotkaniem? wiesz rozmowa na gg czy wymiana mejli nie mowi o czlowieku wszystkiego, co z tego ze byli mili w smsach i rozmowach jak potem wychodzila ich prawdziwa natura.