Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość LELALAKDLSA

Spodobal mi sie bardzo jeden chlopak. Co moge napisac zeby mnie poderwal?

Polecane posty

Gość LELALAKDLSA

Kiedys znalazlam na fotce( nie mialam wstawionych tam swoich fotek) kolesia ktory jako jedyny mi sie bardzo spodobal, byl taki inny, normalny, naturalny, moj typ i widac bylo ze fajny i napisalam to mu bo mialam taką potrzebe. On podziekowal i powiedzial ze milo mu, nie pisalismy bo uznalam ze to bez sensu ze i tak mnie nie zechcialby. Bylam niedawno w klubie i widzialam go, potem pokazalam dla kolezanki jego profil na fotce i powiedzialam ze mi sie strasznie podoba, ona powiedziala ze z nim tanczyla i wzial od niej numer, zazdroscilam jej strasznie. Znalazlam jego profil na fejsie i ona go zaprosila. On napisal jej czy sie znamy, i upieral sie ze tamtego wieczoru w ogole nie tanczyl, ze pewnie go pomylila bo on przed klubem podpalil jej tylko papierosa i tyle kontaktu. I zapytal skad wziela jego fejsa, a ona ze kolezanka znalazla z fotki. I on chcial zebym pokazala co to za kolezanka, i potem pisal do mnie na fejsie zebym powiedziala kolezance ze nie tanczylismy bo ona sie upiera ze to on i ze milo mu ze go znalazlam i ze ogolnie to ja mu sie bardziej podobam od kolezanki, ale to bez znaczenia, do zobaczenia moze kiedys tam, pozdrawiam. Chcialabym jakos cos napisac jeszcze bo w koncu malo kto tak bardzo wpadl mi w oko, ale nie lubie sie narzucac i jestem niesmiala a on wydaje sie taki fajny i nie dla mnie. Macie jakis pomysl co mozna napisac zeby jednak cos podtrzymac kontakt zeby on wiedzial ze mi sie podoba?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować