Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wybierają przystojnych i mało inteligentnych

Polecane posty

Gość gość

a nie zwyczajnych i inteligentnych. Potem płaczą, ze faceci to dranie i czesto zostawiają je z dzieckiem. Normalka. Dotyczy 3/4 młodych bab

Gość fantastyczny temat!!
Prawda znana od wieków. I co w związku z tym? Płacz tu nic nie pomoże. Taki jest świat

Gość gosciowka jedna
Jasne.Tak to sobie tlumacz,ynyelygencie :);)

Gość gość
no i co z tego - inteligentnego i mało przystojnego towarzysza życia poszukasz sobie jak już będziesz stara i żaden przystojniak nie będzie cię już chciał

Gość Heniu
"Dotyczy 3/4 młodych bab" - zawsze zostaje 1/4 młodych i spory procent starych :) Poza tym ja chyba już nie wiem czym się kobiety kierują - podejrzewam tylko, że logiki w tym niewiele a górę biorą emocje i kompleksy - chęć odegrania się na facecie za wieki rozniecania ognia w jaskini. A taki głupek/frajer zrobi wszystko dla swojej dziuni, płaszczy się przed nią jak pies, wystaje po 10 godzin przed jej klatką - jej to oczywiście imponuje, prosty mechanizm. Ale czy to złe? Do mnie tylko te najgłupsze zarywały, bo te cwańsze już z daleka widziały, że nie owiną mnie sobie wokół palca a jeszcze pojadę z nimi jak z g....em. W całym moim bloku nie było ani jednej normalnej - same lachony. Jak dobrze, że wyrwałem się z tego g...a