Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin.n.n.n

Czy jeśli partner pyta was jak lubicie być przeszczone w łóżku to mu mówicie?

Polecane posty

Gość Marcin.n.n.n

Mam na myśli zarówno sytuację podczas pieszczot jak i w innym czasie. Jak was pyta jak może wam sprawić jeszcze większą przyjemność, jak lubicie być pieszczone to mu mówicie czy nie lubicie mu nic mówić, bo uważacie, że wszystkiego powinien się sam domyśleć albo wstydzicie się o tym mówić?

Gość Marcin.n.n.n
Pieszczone

ja babą tylko troche jestem ale odpowiem;-) A co Ty jakis jasnowidz? W zwiazku trzeba rozmawiac o potrzebach ale nie podczas. Mozna nawiazac taka rozmowe w innym czasie i jeszcze tak nakierowac zeby niezlym wstepem byla;-) Wstydzic sie nikt nie wstydzi bo czego? Jak z kims jestes to mozna mowic sobie wszystko:-)

Gość Marcin.n.n.n
marzyciel -to jesteś kobieta czy mężczyzną? moja nie chce mi nic mówić, bo się wstydzi i twierdzi, że nie potrafi tego wyrazić. Woli, żebym ja się domyślał.

Gość Marcin.n.n.n
upppppppppp

:-D:-D poł na pół ale nie to jest istotą rzeczy;-) Moze wstydzi sie jeszcze? Dlugo jestescie razem? Ile macie lat? Sory za statystyczne pytania ale ludzie z wiekiem staja sie bardziej swiadomi,mysle,ze wszystko przed Wami. A jak sie wstydzi to probuj malymi kroczkami,oswajaj Ją powoli z tematem. Ja zaobserwowalem w swoim marnym zyciu dwie opcje oswajania. Pierwsza to mowisz na poczatku tez nieco oniesmielony pokazujac,ze nie tylko Jej jest glupio. Druga to mowisz otwarcie bez ceregieli pokazujac Jej,ze to normalne,ze a jak sam sie nie krepujesz to i Ona sie oswoi;-)

Gość Marcin.n.n.n
o lat mamy już dużo ale ona jest dziewicą a w dodatku religijną

Gość Marcin.n.n.n
a ile masz lat?

Gość Marcin.n.n.n
ha no to jestem niewiele młodszy

Gość Marcin.n.n.n
trochę takich wbrew pozorom jest. Ja akurat tam nie znalazłem ale zapewniam cię, że jak się zakręcisz koło jakiegoś duszpasterstwa akademickiego, i innych takich, słowme wierzących - to znajdzie cnotki. Tylko ta religijnośc wcale nie znaczy, że one podchodzą z miłosierdziem do bliźnich...