Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysztof61

Córka ma romans z 20 lat starszym Duńczykiem. Co robić?

Polecane posty

Gość krzysztof61

Moja 22 letnia corka związała się z 43 letnim duńczykiem. Brak mi słów. Mieszkamy w Polsce, poznała go jakiś czas temu,chyba w trakcie euro. Ona studiuje w innym mieście. Jeździli do siebie, spotykali się etc. Ukrywali to. A teraz dowiaduje się o tym związku. Powiedziala nam o tym. Żona zaproponowała spotkanie. Córcia przyjechała z tym swoim fagasem. Łysy, z tatuażem. Kury sobie hoduje na wsi u siebie. Mieszka z matką, która też za moim dzieckiem nie przepada. No brak słów. Ona jest ładną dziewczyną i mówię to szczerze, nie jest jakas wybitnie zdolna, w tym roku robi licencjat z historii. Jakos sobie radzi. Litości, jak ja mam z nią rozmawiać? nic nie trafia.Żona też załamana,ale jakos sie z tym pogodziła. Brzydki facet, 40 letni ponad kawaler mieszkajacy z mamusia i hodujacy kurki,bez kasy i wyksztalcenia. No brak mi po prostu słów. To sie corka zdziwi jak pojdzie na mgr w tym miescie. Nie bedzie sobie tak z Danii latal. Wiecie co sie dowiedzialem? ze ona sobie oplaca loty w polowie, bo bezrobotny dziad jej w polowie pokrywa,gdzie dla niego to sa smieszne pieniadze. Ona lata za przeproszeniem na roochanie weekendowe darmowe do tego dziada,albo on lata a ona mu oplaca miejsce do spania. W akademiku. Placi 30zl za jego dobe. Z moim pieniedzy. Co z niego za mezczyzna,ze pozwala 20 latce placic za siebie tyle kasy. No zaraz mi cisnienie skoczy. Co ja mam robic;(?

Gość lolettaashmoore
No cóz, ktoś ją tak wychował;):D a tak szzerze,masz o corce złe zdanie. CO ty skonczyles,skoro historia nie wymaga intelektu.Jedyna rada to odciac od kasy

Gość gość
Nie daj jej kasy.

Gość lolettaashmoore
mysle,ze ten jej dunczyk raczej jej nie kocha. Jemu to na reke. Przeciez ona nie wie nawet co on robi gdy jej nie ma. Ma darmowa pizze z dostawa do domu. Kto by nie korzystal. On sobie pouzywa i tyle. Mieszkam w wawie i widzialam jak studentki leca na obcokrajowcow. Ale tu nie jest kwestia kasy,ani wygladu.No zakochala sie dziewczyna. Musisz jej ograniczyc finanse. No porazka,ona pewnie nie dojada,ale leci do frajera. To jest jakas totalna tzipa z tego typa

Gość krzysztof61
naprawde,nikt nic nie poradzi?

Gość ki wi
Masz pełną rację. Temu dziadowi w to mi graj - ładna , fajna młoda laska. Powiem Ci z doświadczenia, że na młodą osobę im się bardziej naciska, tym bardziej działa na przekór. Zawsze tak jest. Groźby nie pomogą. Może racjonalne wytłumaczenia, żeby spojrzała na koleżanki jakich mają fajnych młodych facetów takie tam, czy chciałaby żeby ojciec dla dziecka był jak jego dziadek? Niestety sama musi odkryć jaką jest frajerką (wybacz, ale chyba jest). Niech się tylko dobrze zabezpiecza chociaż, jak już ma taką chęć, by dziad sobie poużywał. Bo jak wpadnie to koniec.

Gość krzysztof61
ki wi wiem własnie. Jestem totalnie załamany. Co za beszczelny dziad. I,ze nawet sie nie poczuwa. Ja zapytalem jakie ma zamiary(rozmawiamy po angielsku). A on,ze moze sie z moja corka ozenic. Ja oczywiscie tego nie chce,ale chcialem go podpuscic. I mowie,ok, kiedy? jaka sala? jutro zaczynamy szukac. A on " ok,ale ty za wszystko płacisz". Moja corka nawet czula sie glupio i powiediala,ze nie sa slubem zainteresowani,ale dunczyk temat kontynuowal. Brak slow po prostu. A ma takie powodzenie u facetow. Fajnych,mlodych itp. Nie chodi o to,ze jest dunczykiem. To mnie nie intersuje. Ale fakt jaki jest beszczelny.

Gość ki wi
Dobrze chociaż, że jej się głupio zrobiło. Tłumacz jej na spokojnie, jakim byłby ojcem? Jak w tym wieku musiałby od teścia brać na ślub, to co bym dzieciom zapewnił. A ciąża zawsze może się zdarzyć, gdy uprawia się z kimś seks, to należy też brac pod uwagę ewentualna ciażę z tą osobą. Pozostaje liczyć, że sama zmądrzeje i nie wpadnie z dziadem. Pozdrawiam i życzę, by się córka opamiętała papa🖐️

Gość krzysztof61
dziękuję. Mysle,ze ona to dostrzega. Ale on ja omotał. Przy kolacji mowil jaka to polska jets bieda, mala, zle rządzona. Ludzie biedni, brzydkie domy maja jak jechal samochodem (córki). Ale mimo to chetnie z polskiej kasy korzysta. Ja wiem juz,ze ona nie pojdzie do Gdanska na mgr. Jestem tego pewien. Ona przytakuje. Mam wrazenie,ze jest jakas nadzieja.

Gość lilouros
nie dawaj jej kasy, tyle co na jedzenie. Nie nauczysz. Wspolczuje Ci. Sama jestem matką i wyobrazam sobie co czujesz.

Gość sylwia vbw2
0/10 ale lykacie :D

Gość gość
Przecież polki to dziwki i sługuski całego świata

Gość wielebny7
Może to głupie co powiem, ale zaciągnij go do łóżka i sprawdź go !!!

Gość Zachodni faceci patrzą
na polki jak na dziwki tak samo jak czarni,azjaci i muzłumanie :o polki ierdolą się z najgorszymi odpadami z całego świata niestety :(

Okazywaniem złości, czy niechęci do partnera Twojej córki nic nie osiągniesz. Może skuteczniej trafią do niej rzeczowe argumenty np. to, że facet nie jest odpowiedzialny pomimo wieku, skoro sam nic nie osiągnął, i dlatego żadna kobieta, jak do tej pory nie wybrała go na męża. Za 20 lat, kiedy Twoja córka będzie nadal młodą, atrakcyjną kobietą, On będzie wyglądał jak jej 60 dziadek. Będzie się wstydziła takiego prostaka. Autorze, musisz uzbroić się w cierpliwość i pod żadnym pozorem nie zrywać z nią więzi rodzinnych. Jest nadzieja, że sama zrozumie, że ten związek nie ma żadnej przyszłości, chyba, że Ona będzie go utrzymywać za Twoje pieniądze. Na to Wy rodzice nie musicie się zgadzać.

Gość Goraca Zuzia
Okazywaniem złości, czy niechęci do partnera Twojej córki nic nie osiągniesz. Może skuteczniej trafią do niej rzeczowe argumenty np. to, że facet nie jest odpowiedzialny pomimo wieku, skoro sam nic nie osiągnął, i dlatego żadna kobieta, jak do tej pory nie wybrała go na męża. To do niej nie trafi bo przeciez to zachodni facet !!! a polki chcą być takie zachodnie !!! żenada 🖐️

Gość Diana  IIIIIIIIIIIII
Jej życie jej sprawa! Nie wtrącaj się do jej życia! Może ten 40 latek ma mega fajny charakter, i dobrze się dogadują między sobą. Jeśli się na wzajem lubią i kochają to nie kumam dlaczego przeszkadza Panu jego wiek?

Gość gość
pelikany lykaja. dobre prowo. ;) z tymi lotami i oplacaniem dziadowi spania w akademiku za 30zl za twoje pieniadze to przesadziles. zadna 22-latka,dorosla kobieta, nie jest az tak glupia, zeby sobie lot oplacac na r****nie, w tym wieku tego pod dostatkiem.

Gość gość
komentarze, ze ja jebie ;) moze niektore Polki to dziwki, za to ''szanowni'' Polacy maja szanse tylko u Polek, tych ''dziwek'', no az przykro.

Gość getrtudzia
a może ona cche sobie podswiadomie w ten spsob wynagrodzic zle relacje z ojcem? moze czegos jej brakowalo? czesto dziewczyny wiazace sie ze starszymi panami szukaja w nich tatusiow

Serce nie sługa... Pozostaje tylko przeczekać, aż "czar" pryśnie. Z drugiej jednak strony może to facet z bogatym wnętrzem... Tak czy inaczej - współczuję, bo to za duża różnica wieku.

Gość gość
up