Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JĘZYK ANGIELSKI czy napisałam to zdanie dobrze? proszę o pomoc...

Polecane posty

Gość gość

tutaj jest kawałek raportu, ale nie wiem czy jest to bezbłędnie, dlatego dla pewności postanowiłam napisać tutaj, bardzo proszę o pomoc, to dla mnie bardzo ważne, a nie ma kto mi pomóc.. z góry gorące dzięki! We have made movie clip for our "Killers" and for the end of the full game to attract our product. From level number six our customers are able to see some moving elements, but for the end of the game they are able to watch beautiful, but short show which is perfect game summary.

Gość gość
kurde, nie moge wyslac calego bo kafe uwaza to za spam...

Gość gość
tutaj mój majl jeśli ktoś zechce mi pomóc : juliamajchrzyk123@interia.pl

Gość karolajjjnaaa
dla mnie wygląda okej, może bym coś pozmieniala ale nie mam pewnosci wiec nie chce cie w blad wprowadzic

Gość mamtoooosamooo
moze byc ogolnie, grama chyba spoko ale popracuj nad stylistyka bo jest pare takich co wypadałoby naprawic,nie jestem dobra z angola na tyle zeby ci napsiac cos lepszego ale ogoolnie zle nie jest

Gość hehehehehhahhahaha
ludzie to debile!!!! nie widzicie ze ma wszystko zle????????? slepi???? w ogole co to znaczy WE HAVE MADE? my mamy zrobione??? mowi sie MY ZROBILISMY, czyli we did

Gość gdziejamieszkamnieomieszkam
ktos powyzej ma pocuzcie humoru z tym have made, widac ze nie zna za grosz inglisza

Gość gdziejamieszkamnieomieszkam
jak ktos ci julka wysle majla to daj znac bo nie wiaodmoo czy chociaz ci w dobrym celu pomogl xd czy ci tylko namiesza bardziej

Gość gość
bez obaw, rozumiem i ogarniam na tyle angielski żeby wiedzieć kiedy ktoś mnie wprowadza w błąd, po prostu mam problem ze stosowaniem jeszcze, ale mam nadzieje że z czasem to minie życzę miłego wieczoru, i mam nadzieje że jednak ktoś się znajdzie tak dobry i mi choć troszke podpowie

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na pewno ktoś się znajdzie :) tutaj z reguly sa fajni ludzie, i na pewno umieja angola, poprostu poczekaj troche, a pewnie jakas dobra duszyczka sie odezwie, ps moj maz jest na wyjezdzie a szkoda bo swietnie umie ang i pewnie by ci pomogl

Gość zouza 1991uhhh
mam tak samo xd moj chlop w pracy akurat wtedy gdy potrzeny xd on to swietnie smiga, ale nawet nie bede mu teraz d**y zawracac bo i tak nie odbierze, licze ze dasz sobie rade xd generalnie widac ze rozumiesz jezyk, ic zasy ale mieszasz troszke,i dobrze byb ylo jakby cie ktos naprowadzil, mysle ze jedna godizna w tyg ang i bys byla zuch :DDD

Gość czkawaaaaka
na moje oko jest ok

Gość abrakadabraakarba
chyba jest dobrze, ale niech ci to ktos dobry zangola obluka

Gość moimz dnaieeeem
had zamiast have