Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany kierowca.

W jednej chwili straciłem wszystkich kogo kochałem

Polecane posty

Gość Załamany kierowca.

Stało się to pięć lat temu , a ja wciąż to wspominam. Właśnie wtedy znalazłem te forum i zaglądam tutaj systematycznie. Jechaliśmy wtedy z żoną na święta. Rodzina nalegała lecz ja wolałem ich u nas. Żona była jednak innego zdania. Mówiła że nie odmawia się zaproszeń i powinniśmy to przyjąć. W końcu namówiła mnie i spakowaliśmy dzieci. Mieliśmy tam spędzić dwa kolejne dni. W połowie drogi zrobiło się mgliście a wszędzie było biało. Włączone miałem długie ale nie pomagały. Jechałem bardzo ostrożnie , a nawet żona prosiła o postój. Szukaliśmy stacji benzynowej. Pora była młoda , ale ruch już był duży. Samochody jechały łańcuchem. Nie widzieliśmy jeden drugiego. Tylko światła i tak poznawaliśmy że jest ktoś obok. Ale tamtego ferelnego dnia natrafiłem na pojazd któremu musiały się popsuć.Wjechałem w te auto czołowo ale nie to stało się to przyczyną tragedii. Tuż obok nas było urwisko. Jechaliśmy w góry , a w tych rejonach nie mało takich spadów. Kiedy zderzyłem w te auto wpadłem w poślizg. Ten samochód spadł pierwszy i zniszczył blokade. Moje auto choć turlało się już , poleciało za nim. To stało się wtedy. Kiedy się ocknąłem było już po wszystkim. Ja i lekarze w jednym pomieszczeniu. Trzy ciemne worki w drugim :( Po prostu chciałem się wyżalić.

Gość gacie opadają jak się to czyta
skończyłeś chociaż podstawówkę?

Autorze!!! Jak można takie straszne prowokacje wymyślać?! Jak to czytałam...zrobiło mi się naprawdę b.smutno :( Ludzie przestańcie kpić z takich strasznych wydarzeń! :(

Eh. To nie miało być " takie prowo ". Ja piszę i taki mam zawód. Mam jesio 2. Miłosny i finansowy , ale nie o to chodzi. Jak ktoś kupuje czyjąś powieść tam są różne historie :) Ważne by czytelnika pobudzić. :) Jak bedziesz widziała temat z bydgoszczanin1984 to w 99% to prowo. Ale mi chodzi jedynie o szlif pasji :)

Gość gość
Bydgoszczanin - jak ty czasem coś wymyślisz to głowa boli :p Nie strasz ludzi :D

Gość gość
Za normalne to to nie jest.

Gość gość
To o gwałceniu dwuletnich dziewczynek to też Twoja robota?