Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia1213

POMOCY! NIE WYTRZYMAM PSYCHICZNIE

Polecane posty

Gość madzia1213

madzia1213 Witam wszystkie kafeterianki. Prosze was o pomoc, bo szczerze mówiac kompletnie nie wiem co zrobic. Bylam z chłopakiem, ktory po jakims czasie okazal sie strasznym draniem, niestety zaszlam z nim w ciaze. Wszystko nie byłoby takie skomplikowane, gdyby nie to ze poznalam innego chłopaka. Wszystko sie układa, zakochałam sie strasznie, wiem ze on tez mnie kocha, ale nie powiedziałam mu jednej rzeczy.. no własnie, ze jestem w ciazy. Kompletnie nie wiem jak to zrobic, boje sie ze nigdy wiecej sie do mnie nie odezwie, ze to zatailam.. chcial ze mna byc juz od poczatku, spodobalam mu sie i rozmawialismy o tym, tlumaczylam mu ze mi tez sie podoba, ale chce zaczekac do czasu az bardziej go poznam, jednak w glowie mialam mysl, ze jak bede z nim w zwiazku a nie poowiem o ciazy bedzie jeszcze gorzej.. no i wyszlo, chwila slabosci, lekka klotnia ze ja go nie kocham i zgodzilam sie na bycie z nim.. od 24 czerwca jestem w zwiazku z facetem, ktory nie wie ze jestem w ciazy.. CO ROBIĆ, POMÓŻCIE DZIEWCZYNY BO CHYBA ZWARIUJE.

zadałam ci na ogólnym pytanie czy wyobrazasz sobie to jakość obejsc? i czy planujesz urodzic i zostawic dziecko?:classic_cool:

Gość madzia1213
Na pewno chce mu o tym powiedziec. Ale nie wiem jak. A co do dziecka.. to jestem bardzo młoda, nie chce podawac wieku. moze to szczeniackie, ale naprawde nie wiem co mam robic.

a rodzice Twoi wiedzą?:) Jesli facet jest w miare poukładany zrozumie zbieg okolicznosci. Jesli nie to trudno ale zaczynać od kłamstwa nie warto. Wiec powazna spokojna rozmowa i zostawienie mu wyboru to najlepsza według mnie droga. Moja znajoma wzieła dziecko swojej córki jako rodzina zastępcza a jej dała skonczyc szkołę. Dopiero po latach dziecko wróciło do matki biologicznej od swojej babki. Mozna tez oddac do adopcji...kwestia by o tym pogadac np z rodzicami.

Gość madzia1213
problem w tym ze raz juz bylam w ciazy, poronilam w 8 tygodniu. teraz sie zabezpieczalam, bralam tabletki, ale wyszlo co wyszlo. no i z rodzicami nie mam najlepszej sytuacji.

ale z kimś dorosłym warto porozmawiac a w szczegolnosci jak nie jestes pełnoletnia.

Gość owsiarko
powiedz że byłaś prostytutką i cię klient związał, zakneblował i zg****ił bez gumy

daj do siebie maila madziu. To bedzie łatwiej coś podpowiedziec