Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak to jest niech mi ktos wytlumaczy !!!

Polecane posty

Gość gość

Nigdy ludziom nie wytykam bledow zyciowych czy innych Ja sama ledwo skonczylam szkole zawodowa naprawde ledwo ,bo chodzic mi sie nie chcialo,ale zdalam zaliczylam egzaminy itd...Co prawda tylko kucharz nic wiecej.Gotowac potrafie bardzo dobrze to juz tak z zamilowania.I teraz do sedna mam wiele kolezanek co ztudiowaly mega trudne kierunki i naprawde sa tak tepe nie wiedza podstaw nie znaja podstawowych dat ,nazwisk,nic.Jedna nawet nie wiedziala w ktorym roku sie komunizm w PL skonczyl ,albo gdzie lzey Rosja.Ich wiedza ich sprawa ,ale mam kolezanke co studiuje farmacje nie jest to latwy kierunek.Wiem,ze chce tez isc na prawo taka co to nie ona.I sluchajcie robi takie bledy ortograficzne,ze mnie to az boli pisze z nia czesto na gg.I np pisze ciongle albo jusz jak to jest,ze czlowiek nie potrafi pisac i takiego kogos udaje.Naprawde czasem nawet mi napisze,ze ja tylko po zawodowej szkole jestem co ja osiagnelam,ale ja naprawde mam super prace robie co kocham i zarabiam dobre pieniadze.Wkurza mnie to,ze ludzie tak innych oceniaja a sami nie potrafia podstaw ,zeby robic takie bledy jak :O rouzmiem moze sie zdarzyc blad ,ale jusz :OTeraz mozecie mnie zwyzywac ,ze co mnie to odchodzi ,ze moze zazdroszcze itd,ale tak nie jest tylko mnie to dziwi takie ambicje a podstawy olane.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować