Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tako Laret - wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość

Spodobał mi się ten wózeczek, ale jak on się sprawdza w trakcie użytkowania? Jakie ma plusy jakie minusy?

Gość gość
przede wszystkim jest brzydki i ciężki- to główne wady.

Gość gość
Waga to dla mnie żaden minus bo mieszkam w domu, a wygląd jak już wspomniałam spodobał mi się:)

Gość gość
Waga to dla mnie żaden minus bo mieszkam w domu, a wygląd jak już wspomniałam spodobał mi się:)

Gość nie rozumiem....
chcesz mieć coś co mają wszyscy??? Ja powiem tak.. interesujące są dwie rzeczy: 1) ciągle natykam się na ludzi z tymi wózkami (dla mnie to tak jak gdyby własnego gustu czy własnych wymagać wobec wózka nie mieli i brali to, co wciska sprzedawca, albo biorą to, bo inni mają) 2) bardzo dużo tych wózków, niemal nowych, jest sprzedawanych po kilku miesiącach używania.. Koleżanka ma taki wózek i widziałam gondolę.. na długość może i ok, ale zwęża się w nogach mocno..a wiadomo, ze taki maluch lubi sobie szeroko nogi rozłożyć, że lubi mieć dużo miejsca.. Ona akurat ma dosyć małą córkę (3-10 centyl), ale przy przeciętnym dziecku to szybko gondola będzie zbyt mała. Spacerówka: czytałam, że jest okropny dostęp do kosza na dole, że ciężko coś włożyć, że bywa niestabilna.. Kolezanka mówiła, ze koszmarny jest dostęp do pompowania koła.. a torba jakaś mala jest.. Wracając do drugiego punktu: dlaczego ludzie sprzedają te wózki po 5-8 miesiącach używania? dlaczego często piszą, że spacerówka nie była używana? Moim zdaniem dlatego, że wózek jest za ciężki, mało komfortowy i coś z tą spacerówka musi być na rzeczy...