Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Nie mam konta na FB a dziewczyna mówiła żeby tam się do niej odezwać

Polecane posty

Gość prawiczandra92

i powiem od razu że nie będę zakładał bo nie po to kasowałem żeby teraz znowu tworzyć od nowa. Dość mi nerwów napsuło to dziadostwo. Ja p*****le co ja zrobię, chyba nigdy nie będę miał dziewczyny.

Gość Mark VI
Weż nr telefonu abo gg. To chyba jesteś wstanie zrobić

No właśnie oto chodzi że nie dała mi komórkowca. Ja sobie tylko kiedyś odpisałem samowolnie z jej profilu numer GG ale to chyba przegięcie zebym tam uderzał. Numer kom i GG to jest podobny kaliber prywatności.

Gość gość
Jacy ci dzisiejsi faceci nierozgarnięci. Załóż fikcyjne konto, odezwij się do niej prywatnie powiedz, że to Ty, umów się z nią lub poproś o nr telefonu czy gg. Jak można na to nie wpaść?

Tak mówisz bo ci tak PUA powiedzieli ale niektóre dziewczyny może na prawdę lubią pisać, nie widzą w tym nic zdrożnego, może pokaazuje że nie jest łatwa ale jakas szanse mi tam daje. Nie wiem k***a co robić, mam metlik w glowie.

Ja kiedyś dostałem gg od nieznajomej i okazało się, że dała mi to na odczepnego, bo się mnie bała, także sprawdziła się ta teoria. Jak chcesz to próbuj, ale trzeba jej było powiedzieć, że nie masz fb i niech Ci da gg, albo skype.

Mi kiedyś odpisywała ta rzeczona dziewoja, tylko ze na innym portalu i 2-3 lata temu wstecz. no i miała wtedy jakiegoś gagatka.

Gość jak założyć konto na fb?
proszę krok po kroku -chodzi o nonto fikcyjne