Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość stuleję geodecię (22 l.)

historia sprzedaży mojego mieszkania - tata odpalił mi działkę

Polecane posty

Gość stuleję geodecię (22 l.)

Jakiś hałas obudził mnie w środku nocy, więc spocony i przelękniony nieco popuściłem w moją ulubioną pidżamkę ze wzorkiem ''hello Kitty''. Okazało się, że to tylko tate posuwa w odbytnicę swojego (drugiego) męża – Romka, więc wkrótce moja złość zaczęła ustępować podnieceniu. Sapanie i jęki bardzo męskich głosów sprawiły, że mój wielkolud zaczął pęcznieć. Włączyłem więc lampkę nocną i skierowałem światło na krocze, aby odnaleźć moją maczugę. Minęła dłuższa chwila zanim zlokalizowałem swą dumę (6,45 cm w wzwodzie! prawaki [wściekły]) więc złapałem pęsetę i zacząłem wykonywać g***towne ruchy posuwisto zwrotne. Flap flap flap - rozlegało się dokoła. Palca wskazującego (a także – nie ukrywajmy – środkowego, serdecznego i kciuka) drugiej ręki wsadziłem do odbytu. Rżnąłem, rżnąłem, rżnąłem, rżnąłem, rżnąłem, rżnąłem, rżnąłem… Ach - było cudownie. Już po około 5,5 sekundach trysnąłem niczym Wezuwiusz. Nie uroniłem ani kropelki życiodajnego nasienia i cały urobek białego złota, (około ćwiartki łyżeczki) zlizałem z dłoni. Zaspokojony i szczęśliwy poszedłem spać. Następnego dnia rano, czekała mnie niespodzianka. Ani tate, ani jego (drugiego) męża nie było już w domu, ale na stole w kuchni, obok talerza ze świeżym nasieniem leżała kartka. ''synu'' – pisał tate – ''postanowiliśmy z Romkiem (tu tate dorysował serduszko❤️) sprzedać twoje mieszkanie. Wyjmuj kasę ze świnki skarbonki i dziś o 14ej staw się u naszego notariusza aby podpisać pełnomocnictwo''. Trochę było mi żal oszczędzanych od 17 lat pieniędzy – od dawna marzyłem o locie żelaznym ptakiem do Chorwacji (liczyłem na to, że pan pilot pozwoli mi pobawić się drążkiem ❤️), ale tate był bezlitosny, napisał: ''to ty masz ponieść koszty notarialne. Jeślibyś odmówił, od dziś ja i Romek (tu tate dorysował serduszko ❤️) wstrzymujemy codzienną porcję białka do twego gardła oraz żylastych zastrzyków w odbytnicę''. Przerażony tą katastroficzną wizją pobiegłem do pokoju i rozbiłem świnkę. Ze zdumieniem skonstatowałem, że mimo iż za opciąganie z połykiem w kiblu na dworcu, brałem li tylko 20 groszy (za nadstawienie otworu pupnego ❤️ – 30 groszy – ale co wy możecie wiedzieć o prawdziwym biznesie – okurwiałe prawaki ! [wściekły] - w śwince znajdowało się tysiące miedziaków! Odetchnąłem z ulgą (aż odbiło mi się spermą) – ''hura - będę miał pieniążki na pokrycie kosztów notarialnych''. Trzeba tu wspomnieć o naszym (tzn. rodzinnym) notariuszu. Ten nobliwy, siwowłosy pan, r****ł w otwór pupny już mojego dziadka, a także tate'go, pierwszego męża tate'go oraz – a jakże Romka. No chyba nie muszę dodawać, że z karcicielem pana rejenta zapoznałem się już na Bar Micwie. :) Szybko przekalkulowałem – ''zrobię mu pod stołem soczyste OZP, zapłacę gotówką, a przy wręczaniu odpisu pełnomocnictwa wypnę się w kierunku rejenta otworem pupnym ❤️ licząc na soczysty finał w środku''. Tak mnie ta perspektywa podnieciła, że zapomniałem nawet o wycieczce żelaznym ptakiem wprost do Chorwacji, gdzie miałem pomlaskać napletki ustaszom. Czym prędzej zwaliłem sobie, trzymając fiuta (6,45 cm w wzwodzie! prawaki [wściekły]), między zębami widelca i dolałem na talerz nieco nasienia. Po posiłku, miedziaki spakowałem do reklamówki i udałem się – krocząc dumnie niczym paw (albo może to tylko z powodu bólu odbytu :O)- wprost do kancelarii. Cdn…

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować