Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego 90% młodych dziewczyn słucha muzycznej szmiry ?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie nie popatrzę czy to na Facebooku, Fotce, Naszej Klasie to młodzi ludzie w opisach mają że słuchają hip-hop, jakieś popowe i mało ambitne szmiry, tandetne zespoliki i tak dalej. Czy nie ma dzisiaj ludzi którzy słuchają jakiejś fajnej ambitnej muzyki rockowej tylko wszyscy słuchają wszystkiego na jedno kopyto ?

Gość gość
baran :O

Gość gość
mlode spoleczenstwo jest oglupiale to i slucha glupiej i prostej muzyki :o

Gość gość
Szmiry?wtf

Gość gość
A dlaczego uważasz ,że muzyka której Ty słuchasz jest fajna , ambitna i w ogóle naj ? Niech każdy słucha tego co mu się podoba, co Cię to obchodzi?

Gość gość
Takie czasy co zrobić, co byś nie włączył to w telewizji same durne programy dla nastolatek, piosenkarzy, tancerzy, modelek i tak dalej. Młodym ludziom wbija się do głowy że bogactwo i pieniądze są najważniejsze przez co zatracają oni wszelki możliwe wartości moralne a rodzice jeszcze im w tym pomagają bo chcą dla dzieciaka jak najlepiej.

Gość gość
Bo sluchaja tego co im media serwuja. To nie tylko jest tak z muzyka, tak samo z polityka i ksztaltowaniem pogladow na zycie.

Gość 17....
Tak, slucham metalu. Tak, jestem dziewczyną.

Gość gość
" Czy nie ma dzisiaj ludzi którzy słuchają jakiejś fajnej ambitnej muzyki rockowej ..." -> dla ciebie rock jest synonimem dobrej i fajnej muzyki, dla mnie niekoniecznie..wiem jest sporo ambitnych kawałków w klimacie rocka, ale czy jeśli słucham czegoś zupełnie innego, co znaczy że mam słaby gust?? nie lubie takiego myślenia jak twoje, qdre, chcesz to słuchaj U2 a jak ktoś woli Verbe albo Dode Elektrodę i dla nie go ta muzyka ma wartość to niech sobie słucha. Wolny kraj.