Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odrzuciłam chłopaka który mnie kochał tylko dlatego ,że był brzydki

Polecane posty

Gość gość

i niedobrze mi się robiło jak na niego patrzyłam,dodatkowo był nudny i niemeski,teraz on uważa mnie za sukę :D :O

Gość google moogle
to provo

Gość gość
to nie jest provo :)

Gość gość
no raczej nie "tylko dlatego, ze byl brzydki" ale raczej tez dlatego, ze byl niemeski i nudny wiec brzydota nie byla jedynym powodem

Gość gość
ale jego brzydota i niemeskosc (czyli brzydota) była głównym powodem.był niski,dziewczecej budowy ciała,brzydka twarz,niechlujny,ble

to miałas sie zmuszac do bycia z nim? jesli uwaza cie za suke, dlatego, ze nie chcialas z nim byc, to jest glupi i zalosny. zaden normalny facet nie chcialby, zeby kobieta z nim byla z litosci.

to miałas sie zmuszac do bycia z nim? jesli uwaza cie za suke, dlatego, ze nie chcialas z nim byc, to jest glupi i zalosny. zaden normalny facet nie chcialby, zeby kobieta z nim byla z litosci.

Gość gość xxl
autorko tez mialam kiedys taką sytuacje... Kleś niecale 1,7m, chudy jak patyk, jesli wazyl 55 kg to chyba maks, byl wlasnie takiej dziewczecej budowy, niby z twarzy ładny ale był dla mnie poprostu niemęski. Miły, mądry, z pasją, studiował i dorabiał w firmie kompoterowej. Zabawny, wysłuchał i bardzo żałowałam że mu nie powiedzialam na pierwszym spotkaniu ze mozemy zakonczyc na przyjazni bo jest nie w moim typie, bo kolega był z niego super. Spotykalismy sie jako koledzy 2 mc a potem w dosc chamski sposob sie to skonczylo bo poznalam innego... Wiec naprawde dobrze zrobiłaś.

Gość gość xxl
autorko tez mialam kiedys taką sytuacje... Kleś niecale 1,7m, chudy jak patyk, jesli wazyl 55 kg to chyba maks, byl wlasnie takiej dziewczecej budowy, niby z twarzy ładny ale był dla mnie poprostu niemęski. Miły, mądry, z pasją, studiował i dorabiał w firmie kompoterowej. Zabawny, wysłuchał i bardzo żałowałam że mu nie powiedzialam na pierwszym spotkaniu ze mozemy zakonczyc na przyjazni bo jest nie w moim typie, bo kolega był z niego super. Spotykalismy sie jako koledzy 2 mc a potem w dosc chamski sposob sie to skonczylo bo poznalam innego... Wiec naprawde dobrze zrobiłaś.