Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydgoszczanin1984

Naoglądałem się drastycznych zdjęć oraz filmów

Polecane posty

I żygać mi się chce. Te filmy i foto nie są normalne. Nikomu nie polecam i tej strony nie przekażę. To naprawdę było trudne. Masakra i pomyśleć że ja też tak kiedyś skończę.

ja oglądałem z ciekawości. Chciałem zobaczyć jak to jest widzieć śmierć z pierwszej ręki. Teraz wiem że zawód lekarza , strażaka , policjanta czy pracownika prosektorium są to jedne z najgorszych zawodów świata. Nikomu nie życzę widzieć tego co ja widziałem. Być w towarzystwie lub nawet słyszeć o tym z tak żywymi detalami. Lubię pisać , ale dziś wiem że nigdy nie opiszę śmierci tak żywo. Nie zrobię tego dla zasad moralności. To co widziałem było okrutne a skala okrutności przekraczała zenit. Widziałem ciała w roabaczym stanie rozkładu , samobujców w akcji oraz po zdarzeniu. Tych się im udało i tych którym nie. Żywe trupy i wszystkie wnętrzności. W 2 dni poznałem anatomię człowieka. W 2 dni zrozumiałem że człowiek to tylko istota żywa. Powtarzam: TO TYLKO ISTOTA ŻYWA

Gość gość
ja tez kiedys tam jakies zdjecia ogladalam, ale filmow to nie, teraz juz bym nie mogla, za wrażliwa sie zrobilam ;)

Gość gość
to nawet kręcą filmy jak popelniają samobojstwa i potem ktos daje to na neta? chore :D glupota ludzka nie zna granic.

Nie oglądałem mordów oraz ciał pokrojonych czy wyrzuconych noworodków. Nie widziałem filmów ze zgwałconymi kobietami. Nie widziałem wielu plików od których tam zawalaką się pułki. Nie widziałem bo nie chciałem. Ale to co widziałem i choć było to może 2% z tego co tam się znajduje zamordowało mnie. Zamordowało mnie wewnętrznie. Od dziś zacznę się obawiać o swoje zdrowie. Wiem jak kruchą jestem istotą. Nie różnię się niczym d zwierząt. Nie. JA nie chcę tej strony nawet wspominać. I pomyśleć ze ja tooglądałem 2 dni i przesłałem link koleżance. Żałuje. Naprawdę żałuję

Gościu nawet nie wymieniaj tego tytułu. Lepiej niech inni nie wiedzą co to za strona i co się na niej znajduje. Lepiej niech nie wiedzą i niech nawet nie będą ciekawi. Ty na pewno mnie rozumiesz. Obym jak zrozumiał Ciebie

Gość gość
ale kto kreci takie cos i w jakim celu, napisz cos wiecej, moze to fake?

niestety to nie jest fake. Ktoś zarabia na ciekawości ludzkich umysłów. Ale motyw Dance Macabre zostawmy średniowieczu. Naprawdę ta strona to piekło

Kręcą zbrodniarze którzy chcą być złapani. Kręcą przypadkowi ludzie w " odpowiednim czasie i miejscu ". Kręcą służby prawa. Policjanci , FBI. Kręci medycyna. Kręci straż pożarna. To wszystko trafia na tą stronę. Nawet ci zbrodniarze którzy to robili. Potem kręcą ich gliniarze. A rzacej egzekucje na nich. Czy to w pace , czy na wolności;. Ta strona śmierdzi trupem

No ty Przemku to się nie dziwię. Pewnie stąd biorą się takie anomalia twojego zachowania. Ale postawny i ułożony człowiek jak ja , czy większość użytkowników tego nie przeglądają. To wzbudza obrzydzenie. Naprawdę trudna treść , a nawet Mordercy , a pewno coś czuję to oglądając i nie jest to euforia

Zakładam te Topik żeby ostrzec was przed Linkowacami co będą się chełpić m co to za strona. Nawet jeżeli macie możliwość tam wejść - odradzam. Ja też byłem twardy itp. Wszedłem tam z ciekawośći. W znacznej mierze miało mi pomóc w pisaniu krymianłu , albo dobrej fantastyki. Ale nie takim kosztem. Nie takim.

Gość gość
Wczoraj ktos wrzucil linka o tym h... przeglądnelam troche z ciekawości. Potem sie bałam spać.