Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety o długich włosach są spostrzegane jako bardziej zdrowe, inteligentne

Polecane posty

Gość gość

kobiety o długich włosach są spostrzegane jako bardziej zdrowe, inteligentne i dojrzałe emocjonalnie, niż te o krótkich włosach

Gość gość
jeszcze jak ładna kobita sam sex

Gość ghjkhgfds
jeszcze jak ładna kobita sam sex

Gość gość
przez naukowcow, psychiatrow i psychologow. Kobiety z krotkimi włosami sa bardziej agresywne, wiekszosc lesbijek i femin ma krotkie wlosy

Gość *ಌღೋღೋಌ
tia. 60% polek po 40 nosi krótkie włosy bo tak najwygodniej. czesać sie nie trzeba, tylko wstanie placka przygłaszcze i bryka do roboty

szczerze mówiąc to krótkie włosy ciężej się układa. Długie tylko rozczesać, z krótkimi zawsze miałam problem :/

Gość *ಌღೋღೋಌ
nie zgodzę się. nosiłam wiele lat krótkie a teraz mam długie i jedne i drugie układam.

Gość gość
długie włosy krótki rozum na mądrej głowie włos nie rośnie z obserwacji i doświadczenia wiem że powyższe to prawda im dłuższe tym głupsze mało która ma coś tam pod tą peruką ;)

Gość *ಌღೋღೋಌ
taaak se tłumacz łysa pałko i powiedz to albertowi einsteinowi

ja mam naturalnie proste włosy, więc długich układać nie muszę. Tylko jeden kosmyk przy twarzy się wywija, ale nawet to zostawiam :P

Gość gość
pewnie , tylko długia są najseksowniejsze, najwiecej szczekają, ujadają i sazazdrosne inteligentniejsze inaczej tam wyżej łysy to zdrowo j******y

Gość suuuder
pewnie , tylko długia są najseksowniejsze, najwiecej szczekają, ujadają i sazazdrosne inteligentniejsze inaczej tam wyżej łysy to zdrowo j******y

pewnie zostanę zwyzywana, ale uważam, że kobieta powinna mieć włosy do ramion. najkrótsze akceptowalne- do brody, ale to i tak za krótkie. przykro mi bardzo kiedyś była reklama jakichś leków na libido dla kobiet, reklamowała je dojrzała kobieta, ok 45 lat, zgrabna, ładna, we włosach na chłopaka- loczkach mówiąc- 'znów mam ochotę na seks' zostanę zwyzywana, ale jej włosy sprawiają, że reklama jest aseksualna. i nie oznacza to, że długie włosy to zaraz miotła lub sztuczne blond loki utlenione. kobieta w długich włosach wygląda po prostu INACZEJ. seksowniej i bardziej kobieco. ja wiem, że w tv mozna zaobserwowac ładne uczesania, no halle berry akurat dobrze wygląda, keira knightley dobrze wyglądała w krótkich, ale w długich i tak lepiej. nie wiem po co kobiety ścinają włosy krócej niż do ramion. wyglądaja wtedy ja dorosłe babska, a można mieć ładną fryzurkę, ale dłuższą i nie wygląda sie jak siksa, lecz jak kobietka. ale nie pojmują

a ja się nie zgodzę. Niektórym długie włosy nie pasują. Nie każdy ma włosy na tyle ładne żeby je zapuszczać i są takie typy twarzy które wyglądają dużo korzystniej w krótkich włosach. .

a najbardziej mnie śmieszy jak laska bierze ślub i po ślubie, jak we wsi w Chłopach, od razu jest mus obciąć włosy. obcinają tak dziewczyny po ślubie. jak dzieci urodzą, to od razu na chłopaka. nie hcę być nietaktowna, ale mało, że tyją, to jeszcze włosy ścinają i wyglądają jak matrioszki, jak sean connery. jest taki złośliwy żart- co łączy kobiety i mężczyzn? wszyscy w miarę starzenia upodabniają się do seana connery. po co? wiem, że po ciąży włosy musza się zregenerować, więc lepiej obciąć, ale to niech obetnie przed ramiona delikatnie, a nie od razu jak facet.sorry, ale okrągła babka z włosami na chłopaka- nie ma chyba bardziej aseksualnego stworzenia. przepraszam, ale ja nie wiem po co kobiety sobie to robią zgadzam sie z Moorland- długie włosy s mniej kłopotliwe wbrew pozorom- umyj, wyczesz, zwiąż w ładnego koka, niech delikatnie coś opada na twarz, albo zwiąż w kitka i jest. albo demi moore- jak ona wyglądała w uwierz w ducha??/?? porównajcie ją w striptizie a w uwierz ducha. albo w niemoralnej propozycji- też krótkie, ale do brody i zaraz o ile inaczej, jak lepiej

kok to najpaskudniejsza, najbardziej aseksualna fryzura w historii. Jest paskudna. Co do ścinania włosów przy małym dziecku...wyrwał ci ktoś kiedyś włosy? To boli...

Moorland- no ok, nikt nie mówi, że nie ma wyjątków, sama napisałam, że halle berry wygląda ok. i napisałam, że strąki nieogarnięte jak u starej wariatki nigdy nie będa ładne. chodzi o pewne equilibrium. jeżeli znamy umiar i zdrową estetykę, to sorry, ale rzadko krótka fryzura wychodzi na plus. głównie wśród gwiazd. ale na co dzień rzadko kiedy to jest ładne, jeszcze rzadziej apetyczne, a długie włoski mają coś w sobie naturalnego i zwiewnego, o ile zadbane. żona kuzyna tez obcięła włosy po slubie, akurat ona przed ramiona, to nie tak źle, ale niestety i tak kojarzy mi sie to z wiochą- ślub i cięcie. jezu...Jagnę chcieli tak zmusić, ale się postawiła. no bo chłopki miały włosy obcinać, co by do gara nie wpadały przy gotowaniu, ahahah

Moorland- a nie słyszałaś o wynalazku zwanym spinka do włosów lub gumce do włosów????;-pp po drugie- kok to słowo niejednoznaczne;-p kryją sie pod nim wszelkie upiete wyżej włosy. da się.

a wiesz dlaczego? Bo mało kto lubi mieć długie włosy, o takie się ciężko dba żeby wyglądały - układa fajnie, gorzej z kondycją. Masa osób zapuszcza do ślubu żeby mieć fajną fryzurę, a potem ścina w cholerę. Co do krótkich włosów - moja siostra ma krótkie włosy i wygląda super. Co prawda jak na moje standardy to długo je układa, ale jej to nie przeszkadza. Co najzabawniejsze - swoje włosy ma lekko kręcone, mocne, dość ciemne. Jak miała długie każdy jej zazdrościł :D

helo - nie widziałam jeszcze ładnego koka. Wszystkie są paskudne i kojarzą mi się z gniazdem na głowie. Co do spinania włosów - włosy osłabione po ciąży katować jeszcze ciasnym upinaniem...po co? Poza tym to głupio wygląda - mysi ogonek i kosmyki poprzypinane przy uszach...

hmmm...no może i masz rację... kok to kwestia gustu napisałam, że nie wrzucam do jednego wora wszystkich, ale ogólnie uważam, że jest taka zasada zwróć tylko uwagę, że czas leci, a mnóstwo kobiet dalej ma krótkie włosy. często wyglądają jak takie kopki, mają 4letnie dzieci i wciąż włosy tej samej długości. kobieta puszysta powinna miec do brody włosy. wtedy wygląda optymalnie. a daj mi spokój swoja drogą z tą ciąża i czasem po....jezus maria jak ten organizm w d**ę dostaje, to jest szkoda słów ,żyły, oczy, żeby, skóra, wszystko, czasem nawet i mózg;-ppp

nie każdemu włosy się regenerują. Poza tym jak ktoś się przyzwyczai do krótkich to wcale nie chce się wracać - a samo zapuszczanie denerwuje.

a takie różne upiete fryzury ślubne? żadna Ci się nigdy nie podobała? kiedyś jeździłam na korki to strasznie miłych ludzi , piękna matka, miała śliczne włosy do ramion, kasztanowe, gęste, ale nie siano, tylko ładne takie. pewnego dnia ścięła je na grzyba- u góry więcej, na szyi kilka strąków, wyglądała na zachwyconą. nie wiem dlaczego to zrobiła, ale po ciąy nie była;-) to jak uważasz- jaka jest najlepsz fryzura dla kobiety?

nie każdemu się regenerują? a od czego to zależy?;-/// psia mać...jeszcze co się dowiem

Gość gość
ja mam dlubie blad wlosy.. i nie tylko trzeba je rozczesac... trzeba o nie dbac....wiec czy dlugie czy krotkie tyle samo pracy :))

widzę na fb, że niektóre dzieciate koleżanki mają długie włosy, więc pewnie da się to ogarnąć. no nic...każdy ma swój styl, punkt widzenia...nie ma co się wtrącać. po prostu nie chciałabym kiedyś utyć 30 kg i sciąc włosy za ucho, nie chcę nikogo obrażać, ale to jest dla mnie antykobiece i dziwię się trochę, sorry... ale z drugiej strony nie jetem taka głupia cizia by uznawać prym nieogarniętej byle fryzury, byle długa, nad ładną krótką stylizacją. ale długie włosy i tak robią zawsze całkiem inne wrażenie