Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety o długich włosach są spostrzegane jako bardziej zdrowe, inteligentne

Polecane posty

Gość Marlcia
Ja mam dlugie wlosy do pasa i nic z nimi nie robie u fryzjera bylam dwa lata temu :D

helo - mojej cioci na przykład włosy nigdy nie wróciły do normalnego stanu. Po ciąży stały się dziwnie kręcone, suche i słabe i takie są do dzisiaj. Kolor też się zmienił. Niektórym część włosów wypada i nigdy nie odrasta. Nie każdy może włosy odratować. Podobnie niektórym psują się zęby w ciąży i też ciężko to naprawić.

Gość Marlcia
Tak to prawda u mnie wlosy sa ladniejsze po ciazy sa za ladne :)

o zębach wiem, o włosach- myślałam, że to przejściowe. pewnie jak babka jest świadoma, to może o siebie dbac i wiecej zdziała wtedy...chociaż genetyka pewnie robi swoje. a le powiem Ci, że jak patrzę na mamę, to mam dobre geny- ona po urodzeniu nas miała ładne długie włosy, na zdjęciach widziałam potem miała ładne zawsze, tyle, że trochę zniszczuyła i wolała krótkie zęby ma ok. mam mam mocne skubane i jak się o zęby dba, to będzie ok. liczę na to. ale dla mnie to wszycho to argument, by poczekać z macierzyństwem- tak wiem, i tak się zestarzejemy. ale dla mnie to argument w stylu- skoro i tak mamy umrzeć, już dziś popełnijmy samobója. skoro i tak się zestarzejemy i sflaczejemy, już w wieku 22 lat ródźmy dzieci. ja tak to widze, ale każdy robi jak uważa, ostatecznie ciało młode szybciej się regeneruje...tyle, że nie tylko o ciało tu chodzi, al nade wszytsko o psychikę i dojrzałość;-p

genetyka, hormony, nie wszystko można przeskoczyć. Podobnie jak niektóre kobiety mają rozstępy pomimo tego, że o skórę dbają

u mnie nie mają, więc może mi się uda jakos....ale sorry- ja i tak nie będe mieć dzieci;-/ muszę dojść do siebie, ułożyć sobie w głowie...faceta brak, za chwilę będę w kategorii- 'stara d**a' ech, życie...