Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FrozenShade

Nowa gra przeglądarkowa - poszukuje testerów

Polecane posty

Gość FrozenShade

Witam, Mam na imię Kamil, od 10 lat zajmuje się programowaniem, głównie dla biznesu i przemysłu. Pracowałem i nadal pracuje jako programista, ale to według mnie trochę za mało - dlatego rozpocząłem własny projekt. Pomysł na grę narodził się jakieś dwa lata temu, kiedy z żoną klikaliśmy sobie w takiej dosyć znanej farmerskiej gierce. Sianie, zbieranie, handel.... Coś co wciąga i pozwala zabić czas. Aktualnie pracuję właśnie nad tego typu grą, po ponad pół roku pracy doszedłem do momentu, kiedy można się tym 'pochwalić' i jednocześnie potrzebna jest pomoc osób z zewnątrz. O co konkretnie chodzi? O zalogowanie się do gry i próbę grania. Ocenę tego co zostało aktualnie zrobione, wytknięcie błędów, próbę popsucia czegoś. Kilka(naście) minut dziennie Waszego cennego czasu. Ta gra jest czymś nowym, w takim sensie, że nie bazowałem na gotowych 'skryptach', silnikach i rozwiązaniach. Nie jest to żadna modyfikacja istniejącego kodu tylko coś co razem z małą grupą przyjaciół piszemy w sumie od zera. Na tym etapie brakuje jeszcze kilku elementów, część grafik to zwykłe szkice w ołówku lub paincie, ale ogólnie nadaje się to do prezentacji. Główne funkcje działają, obecna wersja jest w pełni grywalna, w niektórych miejscach można zobaczyć jakiej jakości grafiką będziemy ostatecznie dysponować. Gra jest pisana z myślą o Was, dziewczyny i panie. Wiem, że taka tematyka jest dzisiaj dość chwytliwa, istnieje sporo innych tytułów, jednak myślę, że warto zainteresować się również naszą propozycją. Jest to dowód na to, że tworzenie gier nie jest domeną dużych, zachodnich firm, ale też my, zwykli ludzie, jesteśmy w stanie stworzyć coś fajnego. Osoby zainteresowane pomocą w testach proszone są o wysłanie maila na adres game.pgr (at) gmail.com W odpowiedzi prześlę namiary na testowy serwer gry oraz login i hasło. Pozdrawiam.

Gość gość
Nic nie przebije Farmeramy :classic_cool:

Gość gość
taaa farmerama gra nastawiona na KASE

Gość gość
ja sie zglaszam, wyslalam maila! odpisz.

Gość gość
Ciekawa ta gra, aczkolwiek ostatnio szukałam jakiś nowych fajnych gierek przeglądarkowych i wpadłam na www.theislanderz.com niesamowita gierka przeglądarkowa !