Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

soczewki kontaktowe dziwne objawy

Polecane posty

Gość gość

Czesc nosilem wczesniej soczewki kontaktow b&l pure vision ale przesiadlem sie na Horien i bylo ok, kilka dni temu zmienilem soczewki horien na te same ale dziwnie widze tzn. Raz dobrze raz zle stracilem ostrosc widzenia szczegolniecwcpracy mam tu oswietlenie swietlowkowe i pracuje tez w nocy (4brygady) juz sam nie wiem czy moze to dlatego ze sa to soczewki sferyczne czy co? Dodam ze jak zamkne oko i otworze to przez chwile widze dobrze ale po chwili znow trace ostrosc, od 2 dni pojawi sie bol glowy i dzis na nocce w prawym oku czulem pulsowanie jakby oko puchlo, ten objaw ustal. Do okulisty sie wybieram ale prywatnie ale poki co chcialbym ulzyc oczom. Powiedzcie mi czy to moze byc np zle odlana soczewka czy cos wvtym stylu?

Gość gość
a moze tam jest strasznie suche powietrze w tej pracy? Moze by trzeba dodatkowo zakraplac co jakis czas oczy?

Gość gość
Suche jest ale wczesniej tak nie mialem

Gość gość
Moze byc tak ze obecne soczewki sa za bardzo uwodnione? Bo np b&l pure vsion nie dawaly mi takich dziwnych odczuc

Gość mariannaCZ.
Prawdopodobnie mas źle dobrane soczewki,taka jest przyczyna i moim zdaniem warto udać się czym prędzej do lekarza specjalisty,im dłużej z tym zwlekasz tym gorzej, On pomoże dobrać odpowiednie soczewki. Kupić możesz na www.MrHilary.pl