Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z natury jest poligamiastą. Więc żądanie wierności jest bezpodstawne

Polecane posty

Gość gość

Oczywiscie są odstępstwa od normy, jakieś wybryki natury które uważają się za monogamistów ale tego 1% nikt nie będzie brał pod uwage.

a kobieta z natury rzeczy szuka "dostawcy" najlepszego materialu genetycznego, by zapewnic zdrowe potomstwo, wiec niech sie gosc nie dziwi, ze jako bogatszy, ale marny w lozku, bedzie placil alimenty na nie swoje dzieci :P z natury rzeczy bowiem kobieta na meza wybierze bogatszego, ale na kochanka - sprawniejszego. Sama natura :D

Gość gość
Ja jestem tym wybrykiem natury czy 1 % bo z natury monogamista i porządny mężczyzna czasem czuje, że takich ludzi jak ja to nie powinno być.

Gość gość
nasza kultura jest źle skonstruowana, niezgodnie z biologią

w naturze pary lacza sie na czas wychowania potomstwa. A ze ludzkie potomstwo wychowuje sie kilkadziesiat lat... :D a ostatnimi czasy i dluzej :P taki "gosc" zapewne nadal stoluje sie u mamy, a i skarpetki ona musi mu prac...

Gość gość
jakiej naturze? co ty dziecinko wiesz o naturze? tylko u niektorych gatunkow zwierzeta wychowują razem potomstwo...u innych ''robią'' je, krotko chowają i akysz. Np wsrod komarów samiec nie sluzy do niczego tylko do zrobienia nowych komarów.

a taka modliszka to nawet zjada partnera po kopulacji... :P przydaloby Ci sie na taka trafic :D

a taka modliszka to nawet zjada partnera po kopulacji... :P przydaloby Ci sie na taka trafic :D

Gość gość
Zapytaj księdza fubu

a taka modliszka to nawet zjada partnera po kopulacji... :P a z tym mieszkaniem z rodzicami to widze, ze trafilam :D marzy Ci sie bycie macho, ale nawet samodzielny finansowo nie jestes :P

a taka modliszka to nawet zjada partnera po kopulacji... :P a z tym mieszkaniem z rodzicami to widze, ze trafilam :D marzy Ci sie bycie macho, ale nawet samodzielny finansowo nie jestes :P

Oboje macie rację, dlatego też przecietny, bądz bedący ponizej, mezczyzna powinien się zastanowić czy w ogóle warto działać w tej sferze. Taniej i zdrowiej na psychice wyjdą prostytutki

Gość gość
Kais - ile jeszcze raz napiszesz to samo kretynko ? j****a spamerka

nie moja wina, ze Kafe sie wiesza. Powtarzajace sie posty zglosilam do usuniecia. A Ty nawet nie masz odwagi pod wlasym nickiem pisac? Bluzgac na innych to tylko anonimowo potrafisz? I jak widze, nie masz wlasnego kata, samochodu, a byc moze nawet prawa jazdy. Dziewczyny poderwac nie potrafisz, a chcialbys zostac osiedlowym Clooneyem... :P Cala agresja stad, ze taki..."nierozladowany" chodzisz :D

kobiety też są poligamistkami. w naszej dzikiej naturze leży zrobienie sobie jak największej liczby dzieciaków z jak największą liczbą jak najlepszych genetycznie facetów :classic_cool: do tego łoś, który będzie tę bandę utrzymywał i wychowywał. seks z jednym facetem to tylko wymysł patriarchalnej cywilizacji. przykro mi autorze, że zepsułam twoje widzenie świata. teraz już możesz iść i się popłakać :)

Alicja poligamia jest dla facetów, dla kobiet jest poliandria. Po secundo ciebie nawet taki "łoś" by by nie chciał. A co do tematu. to bzdura. Homo Sapiens jest plastycznym gatunkiem, a u grup żyjących najbliżej natury: buszmenów, indian itd dominuje monogamia. Poza tym tu nioe ma ścisłych reguł, co uznać za naturalne, a co nie. Np wilki. Wilki zazwyczaj żyją w styadach, ale zdarzają się monogamiczne pary chowające szczeniaki...

Gość gość
wielu facetów jast zabójcami, może jest ich i kilka milionów na świecie.. więc idąc tym torem rozumowania, nie ma co oczekiwać od faceta, że cie nie zabije. nawet jaskiniowcy, ciemnoto, zakładali rodziny. singiel to śmieć, nikomu nie potrzebny.

Æðelgast - idioto, mylisz 2 różne pojęcia: poligamia i poligynia 🖐️ poligamia dotyczy obu płci. dokształć się imbecylu, a potem próbuj ze mną dyskutować. ale co może o świecie wiedzieć koleś, który 24/7 gnije na kafe? :D

Alicja. Ja tutaj jestem okazyjnie. Natomiast ty już nawaet z łóżka nie wstajesz, zapuściłaś w nim korzenie. Tylko talerz z ciastkami, monitor, klawiatura i kafeteria. Ja przynajmniej się realizuję. Bywa ciężko, ale "C'est la vie". A co do tematu, to poligamia dotyczy tylko mężczyzn. Kobiet dotyczy poliandria. Dokształć się, bo tylko się ośmieszasz, jak każdy ateista z resztą...