Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;) mamuśka, to ja ;) ...

Spacerówka- kiedy? pytanie do mam dzieci urodzonych w XII, I, II

Polecane posty

Gość ;) mamuśka, to ja ;) ...

Kiedy zmieniłyście (lub zamierzacie) wózek głęboki na spacerówkę? Od czego to uzależniłyście? Czy dziecko nie mieściło się już w gondoli, było mu niewygodnie, a może uznałyście, że już będzie taka pogoda, że gondola jest zbędna? A może po prostu stwierdziłyście, że dziecko ma już tyle miesięcy (ile?), że powinno jeździć w spacerówce? Czy też zauważyłyście, że dziecko nie chce jeździć w wózku głębokim (po czym to poznałyście)? Czy miałyście (macie) gondolę z regulowanym oparciem? A może używałyście spacerówki i wózka głębokiego w zależności od pogody?

Gość gość
Moje dziecko urodziło sie na koniec listopada,spacerówke kupilismy w kwietniu,gondola była juz ciasna,a po drugie mały był juz ciekawy swiata ;)

Gość onaTANCZY
mój syn jest ze stycznia a spacerowke kupilismy w lipcu

Gość gość
no u nas też syn urodził sie w listopadzie,a spacerówka w kwietniu:)

Gość gość
syn ze stycznia,w spacerowce od czerwca,na plasko jezdzil

Gość gość
mój ma 4 miesiące i od 2ch tygodni jeżdzi w spacerówce, oczywiście leży na płasko i przypięty jest szeleczkami

Gość gość
Zmieniłam, bo syn był ciekawy świata, denerwował się w gondoli. Urodził się pod koniec listopada 2012 i od kwietnia jeździ w spacerówce na płasko, miał prawie 5 miesięcy.

Gość knowflake
urodzone w XII = spacerówka w VI ur. w I = spacer. w VII ur. w II = spacer. w VIII uzależnione jest to jak widzisz od 6 mies., kiedy to mięśnie kręgosłupa są już na tyle mocne, że dziecię potrafi samo siedzieć wyjątkami są sytuacje gdzie ludzie kupili bardzo nieprzemyślane wózki (bo polecieli na wygląd) i dzieciak wyrasta z gondoli w 4 lub 5 miesiącu, to wtedy nie ma wyboru jak przesadzić do spacerówki na leżąco lub pół leżąco, albo do dużego fotelika na stelażu, jak się jeszcze mieści.