Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 27 lat, nie mam dzieci, oczywiscie kazdy ma mi to za zle

Polecane posty

Gość gość

ja chce dzieci, ale nie z desperacji, powiedzcie czy rzeczywiscie ejstem za stara, czy majac 30 lat az tak trudno zajsc w ciaze??

Gość gość
durne pytanie- jak ktoś ma problemy z zajściem w ciążę to ma je mając czy 25 czy 30 - u mnie w rodzinie wszystkie kobiety rodziły po 30 bez problemów zdrowe i piękne dzieci - takie geny :D

Gość gość
ale masz męża?

Nie jesteś za stara, moja mama urodziła mnie mając 27 lat :) Ludziom nie dogodzisz jednak, zawsze będą gadać :o

Gość gość
ja mam poczatki pcos ilecze sie hormonami, jednak lekarz powiedzial, ze jak zechce dziecko to pojdziemy w tym kierunku i jak najbardziej moze sie udac

Gość gość
wychodze za maz za rok

Gość gość
jaki KAŻDY? gdzie ty zyjesz, z kim sie zadajesz? ja urodzilam pierwsze jak mialam 36 i NIKT mnie nie pytal dlaczego.

Gość gość
mieszkam na malej prowincji, poprzedni facet zostawil mnie, bo chcialam poczekac z dzieckiem,nie bylam gotowa no i zaciazyl inna ;/ moje kolezanki maja po 3 dzieci

jakby ktokolwiek ingerował w tak intymną sferę, mając o pretensję o moje życie (hahaha) np. z rodziny - urwałabym kontakty. szanuj się, dziewczyno, szanuj swoją wolność.

Gość gość
wlasnie ja to robie... tylko wiecie to wmawianie, ze potem nie zajde, ze bedzie trudno, tym bardziej, ze mam te problemy z jajnikami, dobija mnie taka gadka ;/ wlasnie powoli sie odsuwam od wszystkich

Gość gość
wlasnie, ze nie prowo i naprawde facet z ktorym bylam uwaga 7 lat odszedl bo nie chcialam jeszcze dzieci, poszedl do innej nie wyszlo mu za 3 razem jakas zaplodnil i poslubi, masakra