Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca kobieta

Czy istnieje jakaś, jakakolwiek, najmniejsza szansa na to, że ...

Polecane posty

Gość Pytająca kobieta

facet (lat około 28), który ma złotą obrączkę na serdecznym palcu prawej ręki nie jest żonaty ? Czy istnieje jeszcze jakaś nadzieja ? :(((((((((((((

Gość gość
istnieje ale zapytaj go najlepiej

Gość Pytająca kobieta
istnieje ? ale jak to ? jestem załamana

Gość gość
moze byc wdowcem i nosi obraczke bo jeszcze nie pogodzil sie do konca ze smiercia zony. ale na to jest naprawde mala szansa raczej

Gość gość
a co to za różnica czy żonaty czy nie. Bierz się za niego a jak ma żonę to tym bardziej bo sprawdzony widać nadaje się na partnera. Jeśli odbijesz go żonie będziesz miała fajnego faceta.

Gość Pytająca kobieta
Nie ma takiej opcji. Czuje sie strasznie bo on zachowywal sie tak jakby nikogo nie miał, to on mnie zaczepił i widać było że mu zależy :(((( oszukuje samą siebie :(

Gość Pytająca kobieta
Czekam chyba na jakiś cud, ale to się nie stanie, on ma żonę i koniec tematu.

Gość abdul wisimulacha
fajnie bo widac, ze masz zasady ale mysle ze i tak predzej czy pozniej mu ulegniesz:P moze szuka odskoczni, flirtu? nie zmienia to faktu, ze to nieladnie z jego strony:D

Gość Pytająca kobieta
Nie ulegne bo już nigdy sie z nim nie skontaktuje. Stad to pytanie na forum, gdyby istniala jakas mozliwosc wyjasnienia tego w inny sposob, jak ja bym tego chciala.

Gość Pytająca kobieta
Chwytam się już wszystkiego, nawet myślałam o tym, że może to jest obrączka zaręczynowa, podobno istnieje coś takiego, ale zazwyczaj srebrna jest wtedy. Do d**y to wszystko :(

Gość gość
czemu go nie zapytasz?

Gość Pytająca kobieta
Bo nie chce go już nigdy więcej widzieć dla własnego dobra. Całą noc nie spałam takie zrobił na mnie wrażenie, a najgorsze jest to jak mnie traktował, jakby nie chciał, żebym odjechała. Jakby mnie nie chciał puścić. To było jak spotkanie 2 wolnych, młodych osób, które szukają drugiej połówki.

Gość abdul wisimulacha
jak nie spytasz to bedziesz takie rozkminianie miala co wieczor:) z drugiej strony jak zaczniesz z nim konwersowac to mozesz sie zatracic bez reszty:P i tak zle i tak niedobrze:/ moze pytanie cos a'la:"dlaczego traktowales mnie w taki sposob skoro masz zone??":D

Gość abdul wisimulacha
jak nie spytasz to bedziesz takie rozkminianie miala co wieczor:) z drugiej strony jak zaczniesz z nim konwersowac to mozesz sie zatracic bez reszty:P i tak zle i tak niedobrze:/ moze pytanie cos a'la:"dlaczego traktowales mnie w taki sposob skoro masz zone??":D

Gość Pytająca kobieta
No właśnie ! jak zapytam, od razu będzie wiedził, że mi bardzo zależy, a tak informacja w stronę żonatego to raczej kiepska myśl. Ale sami widzicie, nie ma innej opcji, nikt nie zna takiego przypadku, żeby można było mieć nadzieję. Po to jest obrączka, żeby od razu było wiadomo :(

Gość abdul wisimulacha
tez mam 28 lat i w ogole nie zwracam uwagi co kobieta ma na palcach:P na inne rzeczy za to zwracam uwage:) ale to racja - niby obraczka swiadczy o zajetosci:/ ech dziewczyno nie zazdroszcze ci bo pewnie ci sie kotluje pod czaszka:D

Gość gość
jest obrączka znaczy zajęty i nie ruszamy go nie ma obrączki znaczy wolny i można go ruszać

Gość fantastyczny temat!!
Wyczuwam obsesję, jest szansa, że się wyleczysz.

Gość Pytająca kobieta
no wiem, ale przyznacie sami, że czasem życie zaskakuje i czasem człowiek się myli

Gość Pytająca kobieta
no obsesja to jest na bank :D a może to była srebrna obrączka ozdobna tylko stara i nabrała nowego koloru bo nie była czyszczona?

Gość Pytająca kobieta
czytalam teraz ze obraczka wabi dziewczyny, że podobno to kobiety kręci (hmm ciekawe)...a moze on specjalnie taka nosi, zeby wywierać taki wpływ ? :D

Gość gość
Jedne wabi inne nie.

Gość Pytająca kobieta
nie przechodzi :(

Gość Pytająca kobieta
Żonaci faceci powinni być odseparowani, żeby nie kusili.

Gość gość
a wy sie w ogole znacie"? wiesz jak ma na imie gdzie mieszka czym sie zajmuje?

Gość Pytająca kobieta
Jak już pisałam - to on zaczepił mnie, gdyby nie to, ja bym nigdy pierwsza nie zagadała. Flirtował ze mną, jasne, że znam jego imię, ale już gdzie mieszka itp. szczegóły nie. No bo po co skoro jest żonaty ?

Gość Pytająca kobieta
Wolałabym, żeby to się wcale nie wydarzyło bo teraz czuje złość, frustrację, bezsilność. Gadało nam się przecudownie, w życiu bym nie pomyślała, że to zajęty koleś, dopiero pod koniec spojrzałam na jego rękę zupełnie przypadkiem i obrączka mnie załamała.

Gość gość
rety, potraktował cie jak zwykłą kolezanke a ty przezywasz... chyba milosci nie zaznałaś nigdy.

Gość Pytająca kobieta
No właśnie gdyby potraktował mnie jak zwykłą koleżankę to bym tak nie przeżywała.Nie byłam jego znajomą, sam do mnie przyszedł i namieszał w głowie. Już pisałam - flirtował tak, że w życiu bym nie pomyślała, że ma żonę, dlatego tak mnie to dziwi.