Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lettii

Co sądzicie o tym co mi powiedział

Polecane posty

Gość Lettii

Byłam wczoraj na imprezie ze znajomymi. Na końcu żegnałam się z chłopakiem mojej przyjaciółki "cześć ja już jadę" on mnie ścisnął za rękę i powiedział "jadę z tobą" oczywiście był pijany.

Gość Lettii
Dopiero teraz tak sobie o tym pomyślałam i trochę niezreczne dla mnie to

Gość Lettii
up

Gość nuivfd
ja sądzę że on kocha cię skrycie acz przeogromnie od 12 lat, marzy o tobie każdego dnia, gdy posuwa swoją kobietę wyobraża sobie oczywiście seks z tobą, chce się z tobą ożenić i mieć 3 dzieci, 2 dziewczynki i jednego chłopca, albo 2 chłopców i jedną dziewczynkę - tu nie jestem pewna, słowem jest bez pamięci w tobie zakochany, alkohol pomógł mu zebrać się na odwagę by ci wyznać miłość słowami "jadę z tobą' kurrwa to piękniejsze niz "kocham cię"

Gość Lettii
No nie chodzi mi o to... Ja jestem sama może on mnie sprawdza jak zareaguje czy jestem lojalna przyjaciółka jego dziewczyny ?

Gość gość
Ostatnie zdanie Twojego błyskotliwego postu jest całym komentarzem do sprawy, tępa dzido.

Gość Lettii
Uprzejmość na kafe nie zna granic. ...No tak, rzeczywiście jak mogłam zapomnieć ...Przecież alkohol zawsze usprawiedliwia wszystko ;)

Gość gość
Zamknij ryj i pokaż cycki

Gość longtree4e4e
nuivfd - nic dodać nic ująć;)

Gość gość
jade z toba znaczy w slowniku faceta: JADE Z TOBA gdyby chcial cie przeleciec (czy spr twoja lojalnosc czy dlatego ze po prostu chcialby) tlumaczac ze slownika faceta brzmialoby: CHCE CIE PRZELECIEC. a teraz jak nie masz nic do roboty ale jestes zbyt nawina/glupia by to zrouzmiec, ze facet jest prosty jak budowa cepa tylko baba wszystko komplikuje i wymysla historie do jednego zdania, mozesz dalej famtazjowac, rozmyslac i wymyslac co powiedzial, jak powiedzial i jakie zrobil miny wypowiadajac rozne slowa podczas wszystkich waszych spotkan i co mial wedlug ciebie naprawde wtedy na mysli 🖐️