Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wysoki rachunek

Czy mozna udowodnic tresc rozmowy z doradca orange?

Polecane posty

Gość mam wysoki rachunek

mieli mi wlaczyc abonament optymalny-czyli za 100zl smsowanie i dzwonienie bez ograniczen.Po paru dniach dzwnilam i dopytywalam doradce czy na pewno mam ten abonament.Potwierdzil teraz sie okazalo,ze dopiero od tego miesiaca wlaczyli 450zl mam fakture Zlozylam reklamacje da sie cos z tym zrobic?

Gość mam wysoki rachunek
dzieki krol nie popuszcze

A umowa jaka podpisana? Co z tego że ustnie ktoś coś powiedział, jak np w umowie jest napisane że zmiany w określonym przez umowę trybie?

Gość mam wysoki rachunek
krol dzieki za takie szczegolowe wyjasnienie:) nowy okres rozliczeniowy mam od 7 kazdego miesiaca 6.05 byla podpisana umowa tzn aneks,dostalam ta micro karte,ktora nie wlozylam do tel bo nie wiedzialam dostalam nowy tel ale chcialam jeszcze korzystac ze starego 7.05 wylaczyli mi ta stara karte sim,myslalam,ze mnie szlag trafi bo bylam caly dzien poza domem i nie wiedzialam,nie mialam jak zadzwonic dlaczego wylaczyli mi tel przelozylam karte wieczorem 11.05 dzwonilam do orang i spytalam czy na pewno mam juz ten nowy plan taryfowy i dopytalam-czyli moge juz teraz dzwonic za 100zl do wszystkich i smsy tez? doradca potwierdzil-tak ma pani ten plan i moze dzwonic i smsowa bez ograniczen

Gość mam wysoki rachunek
i jak myslicie?da sie z tym cos zrobiic? krolu?:)

Gość mam wysoki rachunek
?

Gość mam wysoki rachunek
?

Gość gość
autorze pracowalam w orange i jesli podpisales aneks do umowy to wchodzi ci ona w zycia od nowego okresu rozliczeniowego.rozpatrywalam reklamacje i te na wieksza kwote tez byly rozpatrywane ale to juz inni sie tym zajmowali.jesli pojdziesz do salonu to oni pewnie zadzwonia do biura obslugi i bneda tam tlumaczyc.mialam klienta ktory mial podobny problem i jakos wszystko dalo sie naprawiac i byl zadowolony,a jesli ktos nazywa oboby glupkiem to sam niech siadzie i nauczy sie wszystkiego to wtedy bedziemy mogli porozmawiac.

Gość mam wysoki rachunek
aneks do umowy byl podpisany dzien wcczesniej przed nowym okresem rozliczeniowym

Gość Smak Cynamonu
najlepiej mieć gdzieś tych doradców przez telefon a iść do Salonu i wypytać o wszystko. Niech Ci odpowiedzą wyczerpująco a nie tak jak przez telefon. Poza tym od razu można załatwić sprawę na miejscu. Ja Ostatnio byłam się dowiedzieć o nowy telefon w Play. Okazało się że już mogę przedłużyć umowę- mimo że się jeszcze nie skończyła i sprzedać od razu tam w salonie Play telefon, który dotychczas miałam- fajna sprawa bo wzięłam sobie droższy smartfon niż planowałam. Przez telefon takiej szansy by nie było.

Gość dziecko skoncz
ty od tego telefonu Play - zmieniasz płec blyskawicznie. Niedawno pisałes/łas to samo jako facet. Kiepski z ciebie spamer.

Gość Smak Cynamonu
Ja i żona mamy ten sam Nick na Cafe.. I wypowiadamy się w różnych wątkach...

Gość mam wysoki rachunek
uznali mi ta reklamacje:)dostalam korekte

Gość Lagunaaa
i coś temat ucichł hahaha

Gość gość
Ja tam polecam smartfona i aplikację do nagrywania rozmów - jest ich troche w Google Play. I wtedy masz nagraną rozmowe A w ogóle to nie zawierajmy żadnych umów telefonicznie gdy telemarketer coś szybko mówi i naciska. Tylko na spokojnie w salonie po przeczytaniu warunków umowy, które możemy wziąc najpierw do domu. To jest chory kraj że jest mozliwośc naciągania ludzi na umowy zawierane przez telefon, bez podpisu!