Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

schudlam 10 kg w 2 miesiace, odchudzania ciag dalszy

Polecane posty

Gość gość

ktoś dolaczy?:)

Gość aleczkaa1985
Jak tego dokonalas?

Gość gość
jem 3 razy dziennie sniadanie obiad i owoce międzyczasie. ogolnie jem wszystko tylko mam 2 zasady, nie smaze i jem ciemny chleb, do tego cwicze jak mam ochote zumbe:)

Gość gość
dołączam ,ale pisz co jesz, jakieś wytyczne?

Gość gość
może zaczne od owocow, unikam tylko winogrona i bananow, pozatym jem najczęściej truskawki jabłka pomarancze nektarynki brzoskwinie na snadanie jem 2 kromki dość duże ciemnego chleba z jakims serkiem typu almette, do tego biala wedlina najlepiej ale niekoniecznie, pomidor szczypior czasem na kanapke klade plaster jajka, jeśli chodzi o obiad tu naprawdę jem wszystko byle nie smażone, mogę wymienić przykładowe propozycje, frytki z piekarnika boloński z ryzem, warzywa na patelnie z pieczonym mięsem, zupa z mięskiem gotowanym, to tylko przykłady:)

Gość woludziankaa
no ja jem podobnie i cwicze codziennie ok 45 min i w ciagu 2.5 mies schudlam tylko 1.5kg :/ wiec nawet tego nie widac i 0 motywacji plus tylko woda mineralna :/

Gość gość
hm ciężko mi powiedzieć dlaczego nie chudniesz...

Gość woludziankaa
nie wiem jak na razie sprobuje jeszcze 2 mies i jak nie bedzie afektow lub beda marne to ide do dietetyka :/codziennie cwicze ok 45 min z hantelkami, taniec, bieganie a efekty marne a wiadomo brak efektow to brak motyacji :/ bede sobie badac TSH i hormony po nieudanych probach, wszyscy pewnie mysla ze sie obzeram aja jem czesto i male porcje nigdy prawie slodyczy, cukru nie uzwyam, napojow gazowanych, chipsow itp nie jadam

ja od 1 stycznia schudłam 15 kg, jem prawie wszystko i ćwiczę do 5 razy w tygodniu z Ewą Chodakowską. Efekt jest motywacja tym bardziej. Polecam jej fun page na Facebook- u.

Gość gość
jakiś szal jest na Ewe Chodakowska

Gość gość
moze macie jakies pomysły na ciekawe przepisy:)

Gość gość
haloo:)

pomysl na kolacje (moja dzisiejsza): koktail - skladniki na 4 porcje: -120g platkow owsianych -1 duzy banan -2 lyzki stolowe miodu -250ml jogurtu -300ml mleka -2 lyzki dowolnych owocow. Wszystko zmiksowac. smacznego.

Gość gość
nie jem kolacji:)