Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SengaAgnes

Brak snu po odstawieniu Zolafrenu, czy to minie?

Polecane posty

Gość SengaAgnes

Cześć mam 23 lata, brałam przez pół roku Zolafren na deprechę który odstawiłam 2 miesiące temu, lekarz przpisał mi fluoksetynę i lorafen. Niestety tydzień po odstawieniu Zolafrenu zaczęła się u mnie totalna bezsenność. Poszłam więc do lekarza który dał receptę na xanax na noc lecz zalecił żeby najpierw wziąć zwiększoną dawkę lorafenu przed snem i jak to nie pomorze to łyknąć Xanax. Niestety ani jeden, ani drugi lek na mnie nie działają. Wyglądam jak Zombi, boli mnie głowa, mam trudność z wyjściem z domu. Czy ktoś miał podobną sytuację po odstawieniu Zolafrenu i kiedy to minie, a może macie jakiś pomysł na lek który pozwoli mi zasnąć bo mnie to już przerasta. Pozdrawiam.

Gość NikolaZ8618
Korzystaliscie z preparatu co sie nazywa Zolafren? Bo wyszukiwalam danych dotyczacych tego preparatu i nic nie moge znalezc. Moze moglibyscie cos opowiedziec mi o tym prepearacie? Warto go kupowac, probowaliscie jakichs zamiennikow? Tutaj przeczytalam troche recencji o Zolafren: http://www.listalekow.pl/zolafren/ - uwazacie, ze to prawdziwe komentarze? Nie chcialabym sie i wydac bezsensownie pieniadze, dlatego licze na Wasze sugestie. Dzieki za wszelkie porady.

Gość gość
bo tabletek nie mozna odstawic nagle,trzeba zmniejszac dawke stopniowo.Mozna uzaleznic sie od glupiej melatoniny,a po jej odstawieniu pojawiaja sie leki,depresja,tak samo jak po odstawieniu psychotropow,Ja polecam wam picie dziurawca,jest bezpieczny,lub ziolowe tabletki,

Gość aleksandra tajchman
Chociaż nie zajdziesz w cionze i o jednego dałna mniej