Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylvvia84

Mam pytanie czy to ciąża?proszę was o pomoc :)

Polecane posty

Gość Sylvvia84

wiem że wszystkie staraczki oraz matki czytały lub już wiedzą z praktyki jakich spodziewać się objawów na początku ciaży,ale mi chodzi o takie bardzo wczesne objawy,a więc opiszę wam swoją sytuację 19 maja miałam miesiączkę cykle mam co 28 dni ,przytulania z partnerem były 27 maja 31 maja, 2 czerwca,8 czerwca, a teraz tak od 5 czerwca mam silne bóle podbrzusza z prawej strony,utrzymuje się to cały czas nigdy tak nie miałam,bolą mnie od 3 dni sutki,często biegam siusiu,czy to mogą być objawy ciąży? a może za wcześnie ? dziękuję ślicznie za odpowiedz :)

Gość gość
Ja miałam przy swojej ciąży bóle podbrzusza najpierw z prawej potem z lewej :) i to zaraz po owulacji ,trzymały mnie te bóle do spodziewanej miesiączki,która nie pojawiła się,oprócz tego nie miałam żadnych innych objawów,czułam się dobrze,no może pot zmienił zapach .

Gość gość
Jeszcze za wcześnie na objawy,ale szanse na ciążę są.

Gość gość
Kup test 6 dni przed okresem bobo coś tam,ale lepiej poczekać do miesiączki zostało ci parę dni,powodzenia :)

Gość Sylvvia84
Właśnie się powąchałam :) jest taki jakby inny, ale to może być przed miesiączką :o Bardzo ostre mam te bóle ,mam nadzieję że to nie jakieś zapalenie.

Gość Alizze
Mogą być to wczesne objawy ciąży, ja po ok tygodniu od zapłodnienia czułam się jakoś tak inaczej i też miałam bóle podbrzusza.

Gość DorawaD
Ja często biegałam do kibelka, bóli brzucha nie miałam żadnych,ale każda przechodzi to inaczej,również życzę fasolki ;)

Gość Sylvvia84
Alizze silne miałaś te bóle? ja mam takie kłujące jak na okres ,wcześniej przed okresem tylko 3 dni tak czułam

Gość Alizze
takie właśnie kłujące z jednej strony, chyba prawej, już nie pamiętam dokładnie.

Gość Sylvvia84
Właśnie ja mam z prawej :) może coś z tego będzie,proszę jeszcze o jakieś wpisy :) ja napiszę po 18 tym czy @ przyszła :) pozdrawiam

Gość gość
50 na 50 może to objaw

Gość gość
a według mnie to normalne bóle po owulacyjne

Gość Haniaska
poczekaj 6 dni i się okaże ,ale szanse są skoro nigdy tak nie miałaś :)

Gość gość
Miałam identyczne objawy tydzien przed spodziewana miesiaczka dodatkowo palilam wiec od razu mnie od papierosów odrzucili i alkoholu. Test pozytywny ale to ja, u każdej z nas to inaczej.

Gość RoksankaSKAKANKA
ja stawiam że możesz być w ciąży,nigdy się nie mylę :)

Gość Lolipop_23
ja mam podobnie, bóle macicy (takie jak na @) utrzymują się od jakiś 2 tygodni. Do tego czuje się ociężała i wzdęta, i odrzuciło mnie od moich ukochanych słodyczy. Wczoraj powinnam dostać @, a narazie ani widu ani słychu :) także jestem dobrej myśli, Tobie też życzę 2 kresek :))

Gość Sylvvia84
No to trzymam za ciebie kciuki a test robiłaś?mam nadzieję że do @ nie przyjdzie to umrę z radości ;-)