Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyna mająca 1.74 cm wzrostu jest wieżą?

Polecane posty

Gość gość

Czy jestem za wysoka na obcasy?Podobaja mi się takie 12 cm... :(

Gość gość
ja mam tylko 170 cm i uważam się za niezbyt wysoką. Obcasy noszę 10 - 12 cm. Ty tez śmiało możesz.

Gość gość
jesteś wysoka , nie da sie ukryć ,ale ,, wieżą" nie jesteś ;) wieżą można określić dziewczyne co ma z 180,ale taki wzrost tez ma pewne zalety np w modelingu

Gość gość
a obcasy 12 cm... no nie wiem jak chcesz , jesli sie dobrze czujesz to takie noś ,ale ja bym na Twoim miejscu nosiła takie kilka cm max bo i tak masz dlugie nogi ,a obcasy sa glownie dla nizszych dziewczyn

Gość gość
1,70cm to max dla dziewczyny jeśli chce wysokie buty nosić na płaskich jest OK.

Gość Kluseneczka
dokładnie tak jak napisał ktoś wyżej, idealny wzrost do modelingu, spróbuj w agencji albo jakichś konkursów ;)

Gość WysokaGazella
konkursy? Jakie konkursy masz na myśli? bo szukam czegoś dla siebie, a kariera modelki marzy mi się od dawna już :(

Gość gość
Baby z kafe akurat się nadają... do modelingu :D

Gość gość
Wysli zgłoszenie do tatiz agency. Mają bardzo dużo zleceń. Teraz są potrzebne dziewczyny na pokaz fryzur

Gość Kluseneczka
Są rozne konkursy, musisz poszperac co sie dzieje w twojej okolicy, moje kolezanki z trojmiasta chca barc udzial w konkursie Pokaż swój styl , jako wygrana zostajesz twarza centrum handlowego Matarnia, masz profesjonalna sesje, jestes twarza centrum, wiesz super rzecz do portfolio, dziewczyna, która wygrała pierwszą edycje miała super sesje, także pogoogluj troche i moze cos znajdziesz w swojej okolicy. Zawsze to start bardziej na luzie niż przez agencje (duzo stresu i zawiści), powodzenia ;)